Eym_TR Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Bilgisayarımdan Sifu oynarken yanık kokusu geldi bir sorun oluşturur mu?
KS KS Eym_TR Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #11 İhsan Habib dedi: Hmm o zaman psu danda olabilir eger devam ederse bir bilgisiyarci kontrol etmesini öneririm Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın güç kaynağında AC 230V yazıyor kokunun sebebi güç kaynağı olabilir mi Artı 0 Eksi
İhsan Habib dedi: Hmm o zaman psu danda olabilir eger devam ederse bir bilgisiyarci kontrol etmesini öneririm Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın güç kaynağında AC 230V yazıyor kokunun sebebi güç kaynağı olabilir mi
İ İhsan Habib Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #12 Eym_TR dedi: Bilgisayarın güç kaynağında AC 230V yazıyor kokunun sebebi güç kaynağı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Olabilir Artı 0 Eksi
Eym_TR dedi: Bilgisayarın güç kaynağında AC 230V yazıyor kokunun sebebi güç kaynağı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Olabilir
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #13 Eym_TR dedi: Bilgisayarın güç kaynağında AC 230V yazıyor kokunun sebebi güç kaynağı olabilir mi Genişletmek için tıkla... O bilginin alakası yok kokunun nereden geldiğini bulmaya çalışın. Artı 0 Eksi
Eym_TR dedi: Bilgisayarın güç kaynağında AC 230V yazıyor kokunun sebebi güç kaynağı olabilir mi Genişletmek için tıkla... O bilginin alakası yok kokunun nereden geldiğini bulmaya çalışın.
KS KS Eym_TR Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #14 Sabari495 dedi: İşlemcin veya ram,ekran kartı hafiften yanmaya başlamış olabilir.Hemen korkma benimde gtx 1060'la 8 saat oyun oynadım sonra yanık kokusu geldi bilgisayarı 1-2 gün dinlendirdi geçti Genişletmek için tıkla... Tamam. Bilgisayarı bir kaç gün dinlendiririm as_not_found dedi: O bilginin alakası yok kokunun nereden geldiğini bulmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarın içine baktım, sorun oluşturabilecek bir şey göremedim. Artı 0 Eksi
Sabari495 dedi: İşlemcin veya ram,ekran kartı hafiften yanmaya başlamış olabilir.Hemen korkma benimde gtx 1060'la 8 saat oyun oynadım sonra yanık kokusu geldi bilgisayarı 1-2 gün dinlendirdi geçti Genişletmek için tıkla... Tamam. Bilgisayarı bir kaç gün dinlendiririm as_not_found dedi: O bilginin alakası yok kokunun nereden geldiğini bulmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarın içine baktım, sorun oluşturabilecek bir şey göremedim.