E ErayM1 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 73 Çözümler 2 20 Nisan 2024 #1 Herkese merhaba, yeni modem aldım. Telefonlara bağlayınca herhangi bir sorun yok. Bilgisayarda Wi-Fi'yi seçince bağlan deyince dönüyor ve mavi ekran veriyor ama eski modemi bağlayınca bir sorun olmuyor. DPC virtualiton watchdog. Diyor mavi ekranda. Son düzenleme: 20 Nisan 2024
Herkese merhaba, yeni modem aldım. Telefonlara bağlayınca herhangi bir sorun yok. Bilgisayarda Wi-Fi'yi seçince bağlan deyince dönüyor ve mavi ekran veriyor ama eski modemi bağlayınca bir sorun olmuyor. DPC virtualiton watchdog. Diyor mavi ekranda.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.390 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Nisan 2024 #2 Sistem taraması yapın. Windows 11 için de geçerlidir. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Anakart veya cihazın resmi internet sitesinden Wi-Fi sürücüsünü indirip kurun. Artı 0 Eksi
Sistem taraması yapın. Windows 11 için de geçerlidir. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Anakart veya cihazın resmi internet sitesinden Wi-Fi sürücüsünü indirip kurun.
KS KS E ErayM1 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 73 Çözümler 2 20 Nisan 2024 #3 turko35408 dedi: Sistem taraması yapın. Windows 11 için de geçerlidir. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Anakart veya cihazın resmi internet sitesinden Wi-Fi sürücüsünü indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kart var sonradan takılma. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sistem taraması yapın. Windows 11 için de geçerlidir. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Anakart veya cihazın resmi internet sitesinden Wi-Fi sürücüsünü indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kart var sonradan takılma.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.390 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 20 Nisan 2024 #4 ErayM1 dedi: Wi-Fi kart var sonradan takılma. Genişletmek için tıkla... Marka ve modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS E ErayM1 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 73 Çözümler 2 22 Nisan 2024 #5 turko35408 dedi: Marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu aldım hocam. Yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu aldım hocam. Yine de teşekkür ederim.