Bilgisayardayken sizi korkutan anılarınız

Yıl 2015. Ben o zamanlar 10 yaşındaydım. İlk defa bilgisayar tamiri yapmaya çalışıyordum. Dedem fabrikada çalışıyordu ve fabrikada bozuk bir bilgisayar vardı. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda birkaç saniye sonra kapanıyordu. Sonra RAM, ekran kartı ve güç kaynağını söküp içini açtım. Kompresör ile hava tutup içini temizledikten sonra geri parçaları yerine taktım. Sonra tüm parçaları oturtmuşum fakat RAM i slota tam oturtamamışım yani klipsler kapanmamış. Bilgisayarı çalıştırdığımızda RAM tarafından duman çıktı ve geri kapandı. Sonra işi bırakmıştım komple bozulunca.
 
İlk bilgisayarımda Team Fortress 2 oynarken anakartını (galiba, mavi ekran veriyordu açmaya çalışırken) yaktım.

İkinci bilgisayarımda Garry's Mod oynarken GT 940M GPU yaktım.
 
Çocukken dükkanda oyun oynardım, sağ tarafta hiçbir şey yoktu ama sanki orada bir şey varmışcasına korktum. Sanki orada bir şey var ancak ben göremiyor gibiydim.
 
Çocukken dükkanda oyun oynardım, sağ tarafta hiçbir şey yoktu ama sanki orada bir şey varmışcasına korktum. Sanki orada bir şey var ancak ben göremiyor gibiydim.
Olabilir.Benim de bi aralar başıma gelmişti.Hatta ben çok daha büyük bir olay yaşamıştım.Şimdi aklıma geldi konu açıp anlatayım.
 
Bir keresinde bir site vardı, senden hoşlanan insan şu an nerede diye böyle şehir baş harf falan giriyordun, sonucu göster deyince şaak diye aniden bir canavar çıkardı. Bunu 13 yaşımdayken deneyip gelsin geri sandalyeyle düşmüştüm.
 
Şu an kullandığım ve değiştirmek için yalandığım 7.5 yıllık laptobumda bir ara discord ve hatırlamadığım 1 şey açınca laptop dondu. (Bu 3 defa daha oldu ancak bu sefer laptobu zorlamıycak birşey açmıştım.) O zaman altıma edip ''Aha 7.5 yıl ardından laptop gitti'' demiştim keşke gitseydi şu an GTX 1650 laptop ile dolaşırdım :D
 
Bilgisayara trojan girmişti, mikrofonu felan kullanıyordu.

Dedemin bilgisayarı açılmıyodu, ablamla bir şeyler yaptık, ettik altını felan açtık düzelttik. Gerilim filmi gibiydi.
Bilgisayar titriyordu, bildiğiniz masa sallanıyordu, aşırı korkmuştum.
 
GTA San Andreas'i yazın ortasında koltuğun üstünde oynarken çok garip bir şey oldu. Bir anda bilgisayarın ekranının altından üstüne kadar yavaş yavaş ateş çıkıyordu ama bu ekranda görüntü gibiydi. Sanki ateş efekti vardı ama 1 FPS olarak görüyordum. Oyun escdeydi ben içeri gitmiştim geldiğimde görüp çok şaşırmıştım. Bilgisayarın altına baktım elim yandı. Hala o sorunu anlamadım ekrandan yavaş yavaş neden ateş efekti çıktığını.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı