Bilgisayarı açarken hata

Efe Yurt

Hectopat
Daha fazla  
Evet başlıkta belirttiğim gibi toplama bilgisayarımı açarken hdmi no signal diyor her kablosu düzgün olarak takılı olmasına rağmen ve ne kapatıp açma düğmesi nede klavye mouse hiç birşey çalışmıyor sadece kasa açılıyor neden olabilir acaba kasam zalman z5 işlemcim fx x8 8320 ekran kartım gtx 770 twin front güç kaynağım 700w 85 plus neden olabilir acaba bu gün büyük bir hevesle aldım fakat bir sıkıntı var yarın tekrar götüreyimmi yoksa çözümü varmı? (telefondan yazıyorum hatalar varsa kusura bakmayın)

Az önce denedim fakat olmadı işin garibi ne usb yerleri çalışıyor ne açma kapama düğmesi hiç birşey çalışmıyor sadece kasa açılıyor daha ilk günden ve kendim kurmadım vatandaki elemanlar kurdu ve dediklerine göre hiç bir sıkıntı yokmuş fakat ben eve geldiğimde saat 21:45 di direk kurmadım tabii çoktan kapanmistilar sorun anakart ilgili olabilir anakartim msi 970a g43 . Ve dvi ile bağlamayın denedim dvi no signal diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…