Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarı alalı daha 3 ay oldu, ilk başlarda sorun yoktu aslında küçüklüğümden beri hep bilgisayarı bozmuşumdur, yine gelenek bozulmadı. 3 ay kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sanki biraz yavaşlama olduğunu düşünüp, eh 3 ay geçmiş artık bakım vakti deyip "Bilgisayarınızı sıfırlayın"(CD filan değil W8'in içinde bulundurduğu format gibi bir şey)yerinden fabrika ayarlarına geri döndürecek ve eskisiden daha da hızlı bilgisayara sahip olacağım hayalleri kuruyordum.
Maalesef öyle olmadı, neyse sıfırladık bilgisayarı Driver Booster ile de driverleri güncelleyeyim dedim, güncelledim yeniden başlattım mavi ekran hatası verdi. Sistem geri yüklemeden önceki zamana aldım galiba driver uyumsuzluğu olduğu için hata veriyordu.
Driverleri güncellemedim öyle kaldı ama 3d oyunlarda aşırı derece de kasma oluyordu. Bazı oyunlarda eskisinden biraz fazla kasıyordu kısaca bilgisayar çok yavaşladı. En son yeniden başlatmam da bilgisayar özellikleri yapılandırıyor mu öyle bir şey demişti %100'de kaldı bir süre sonra "MAVİ" ekran hatası verdi. Altına da not düşmüş Driver Power State Failure diyerek. Baya araştırma yaptım sanırım Minidump upload etmek gerekiyormuş yardım etmeniz için.
Buyrun:Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Sistem;
Maalesef öyle olmadı, neyse sıfırladık bilgisayarı Driver Booster ile de driverleri güncelleyeyim dedim, güncelledim yeniden başlattım mavi ekran hatası verdi. Sistem geri yüklemeden önceki zamana aldım galiba driver uyumsuzluğu olduğu için hata veriyordu.
Driverleri güncellemedim öyle kaldı ama 3d oyunlarda aşırı derece de kasma oluyordu. Bazı oyunlarda eskisinden biraz fazla kasıyordu kısaca bilgisayar çok yavaşladı. En son yeniden başlatmam da bilgisayar özellikleri yapılandırıyor mu öyle bir şey demişti %100'de kaldı bir süre sonra "MAVİ" ekran hatası verdi. Altına da not düşmüş Driver Power State Failure diyerek. Baya araştırma yaptım sanırım Minidump upload etmek gerekiyormuş yardım etmeniz için.
Buyrun:Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Sistem;
- Model:Casper_Nirvana
- İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHZ 2.50 GHZ
- RAM: 4GB (3,75)
- Sistem Türü:64BİT x64 bit işlemci
- Ekran Kartı Ad:Intel (R) HD Graphics 4600
- Bellek:1664Mb
- Görüntü Modu:1366x768 (32bit) (59hz)