Çözüldü Bilgisayarı açınca internet gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, bilgisayarı açınca internetim gidiyor ama bilgisayar kapalıyken bir sıkıntı çıkmıyor sorun nedir acaba?
Not: İnternet direkt modemden gidiyor.

Arka planlarda güncelleme nedeniyle internet maksimum değerine kadar bilgisayar çeker. Bu nedenle internet yavaşlaması normal olur. Ancak sürekli meydana gelen bir durum ise bu durum farklı. Ethernet kablosunu çıkarıp bilgisayarı açtıktan sonra geri takın. Sonra Görev Yöneticisi'nden kontrol edin. Wi-Fi adaptöru varsa onunla denemek de iyi olur.

Modemi bir sıfırlamayı deneyin.
Denedim ama olmadı.

Arka planlarda güncelleme nedeniyle internet maksimum değerine kadar bilgisayar çeker. Bu nedenle internet yavaşlaması normal olur. Ancak sürekli meydana gelen bir durum ise bu durum farklı. Ethernet kablosunu çıkarıp bilgisayarı açtıktan sonra geri takın. Sonra Görev Yöneticisi'nden kontrol edin. Wi-Fi adaptöru varsa onunla denemek de iyi olur.

Ethernet ile bağlanmıyorum, USB Wi-Fi ile bağlanıyorum.

Denedim ama olmadı.

Ethernet ile bağlanmıyorum, USB Wi-Fi ile bağlanıyorum.

İnternet direkt modemden gidiyor deyince yanlışlık oldu. Kablo ile gidiyor anladım. O zaman yine de dediğim gibi aynı işlemi deneyin. Ayrıca kullandığınız tarife nedir? Modem DSL hat bilgilerini atabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı