myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Şubat 2020 #11 Bende modem interneti kesmiyor reset atıyor. TBTURK dedi: Yani LAN1 yerine LAN2 mi kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yine sorun çözülmeyecektir.
Bende modem interneti kesmiyor reset atıyor. TBTURK dedi: Yani LAN1 yerine LAN2 mi kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yine sorun çözülmeyecektir.
A AliBaki01 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #12 TBTURK dedi: Yani LAN1 yerine LAN2 mi kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet öyle bir deneyin
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 1 Şubat 2020 #13 AliBaki01 dedi: Evet öyle bir deneyin Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü teşekkür ederim umarım tekrar başıma gelmez.
AliBaki01 dedi: Evet öyle bir deneyin Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü teşekkür ederim umarım tekrar başıma gelmez.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Şubat 2020 #14 TBTURK dedi: Sorunum çözüldü teşekkür ederim umarım tekrar başıma gelmez. Genişletmek için tıkla... Ben ip değiştirdikten sonra sorun çözülmüştü sanırsam.
TBTURK dedi: Sorunum çözüldü teşekkür ederim umarım tekrar başıma gelmez. Genişletmek için tıkla... Ben ip değiştirdikten sonra sorun çözülmüştü sanırsam.
A AliBaki01 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #15 TBTURK dedi: Sorunum çözüldü teşekkür ederim umarım tekrar başıma gelmez. Genişletmek için tıkla... Lan değiştirilince çözdün değil mi?
TBTURK dedi: Sorunum çözüldü teşekkür ederim umarım tekrar başıma gelmez. Genişletmek için tıkla... Lan değiştirilince çözdün değil mi?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Şubat 2020 #16 AliBaki01 dedi: Lan değiştirilince çözdün değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet LAN değiştirince çözdü. Ben de ip değiştirerek çözmüştüm. AliBaki01 dedi: Lan değiştirilince çözdün değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklıymışsın.
AliBaki01 dedi: Lan değiştirilince çözdün değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet LAN değiştirince çözdü. Ben de ip değiştirerek çözmüştüm. AliBaki01 dedi: Lan değiştirilince çözdün değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklıymışsın.
A AliBaki01 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #17 Silinen üye dedi: Evet LAN değiştirince çözdü. Ben de ip değiştirerek çözmüştüm. Haklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Sevindim ya Rabbim olmasa aklıma da gelmeyecek. Halimize bin şükürler olsun.
Silinen üye dedi: Evet LAN değiştirince çözdü. Ben de ip değiştirerek çözmüştüm. Haklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Sevindim ya Rabbim olmasa aklıma da gelmeyecek. Halimize bin şükürler olsun.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 1 Şubat 2020 #18 AliBaki01 dedi: Lan değiştirilince çözdün değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet lan değiştirince çözüldü sorunum. Evet aynı sorun tekrar başıma gelmeye başladı. Dün lan değiştirince gün boyu sorunsuz kullanmıştım. Aynı sorun bugün tekrar başıma gelmeye başladı. Başka bir fikri olan var mı benden kaynaklı birşey mi? Son düzenleme: 2 Şubat 2020
AliBaki01 dedi: Lan değiştirilince çözdün değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet lan değiştirince çözüldü sorunum. Evet aynı sorun tekrar başıma gelmeye başladı. Dün lan değiştirince gün boyu sorunsuz kullanmıştım. Aynı sorun bugün tekrar başıma gelmeye başladı. Başka bir fikri olan var mı benden kaynaklı birşey mi?
alldreams Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 546 2 Şubat 2020 #19 Modemden TTL(Time to live) süresini 1 hafta yapın
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 2 Şubat 2020 #20 alldreams dedi: Modemden TTL(Time to live) süresini 1 hafta yapın Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı açıklayabilirmisiniz bilgim yok internetde bulamadım.
alldreams dedi: Modemden TTL(Time to live) süresini 1 hafta yapın Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı açıklayabilirmisiniz bilgim yok internetde bulamadım.