Bilgisayarı Açınca Siyah Ekran

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Benim sorunum Laptop güç düğmesine basıyorum, ekran siyah Wifi simgesindeki ışık ve güç düğmesinin oradaki ışık da yanıyor. Ama ekrana hiçbir şey gelmiyor. Sadece simsiyah bir ekran çıkıyor.

Benim kendimce çözdüğüm yöntem fan çıkışlarını bantlıyorum. Üstünü çarşafla sarıp bekliyorum. En sonunda kendini kapatıyor. Ondan sonra açtığımda açılıyor. Benim HD 5470 ekran kartımda var. Arada fazla ısınınca onu da görüyor. :) Yoksa HD 4250 kartımı görüyor.

@Recep Baltaş kimse sorunuma çözüm bulamadı birde sen baksan.

Birde diğer konum kapatılmış galiba lütfen sorunum bitmeden konumu kapatmayın.

Uğur, sensör problemin var. Sen o çarşaf ile örttüğün için yavaştan içindeki hangi parça varsa yakmaya çalışıyorsun, fanları neden tıkıyorsun! Bir sorun olduğunda kendi başınıza icat çıkarmayın. Fanı soğutsun diye koymuşlar sen sıcak olsun diye kapatıyorsun :) Bir sorun varsa ilk önce danışın sonra olmaz ise bilene götürün, bilmediğiniz şeyleri yapıp kendi başınıza hem iş alırsınız hemde masrafınız artar.
Sensör probleminden sonra çoğunlukla harici ekran kartında da sorun çıkacak. HDD söküp takmayı da dene(fazla kurcalamadan).

Youtube'da böyle bir video var, adam laptopun bütün hava çıkışlarını bantlıyor sonra naylonla sarıp bilgisayar kapanana kadar öylece bırakıyor. Her ne kadar bu şekilde sonuca ulaştığını söylese de çok saçma bir yöntem. O videoya aldanıp da bilgisayarınızı yakmayın arkadaşlar :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı