Bilgisayarı Almanya'dan almak mantıklı mı?

Yer
Üsküdar/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Almanyada'ki kuzenim Türkiye'ye gelirken onun aracılığıyla bilgisayar alsam daha ucuza gelir mi? Şu sıralar fiyatlar ucuzladığından 20-25 binlik sistemleri Almanya'da 1000-1500 euroya bulabiliyoruz sanırım ama ben bulamamış olabilirim.

Not: Yanlış yazmışım; Almanya'daki 1000-1500 euroluk sistemler Türkiye'de 20-25 bine bulunabiliyor, Almanya'da daha ucuza bulunabilir mi yoksa ben mi bulamadım onu diyordum.

Son düzenleme:
Almanyada'ki kuzenim Türkiye'ye gelirken onun aracılığıyla bilgisayar alsam daha ucuza gelir mi? Şu sıralar fiyatlar ucuzladığından 20-25 binlik sistemleri Almanya'da 1000-1500 euroya bulabiliyoruz sanırım ama ben bulamamış olabilirim.

Hocam 1000 euro 35k yapıyor daha pahalı olmuyor mu?

Hocam 1000 euro 35k yapıyor daha pahalı olmuyor mu?
Ben de onu diyorum ya, Türkiye'de şu sıralar daha ucuzladı fiyatlar satılmadığından. Ama belki ben bulamamışımdır.

Daha pahalıya geliyor bu nasıl bir mantık oluyor hocam :D
Onu diyorum işte daha ucuza bulamadim bildiğiniz bir site falan var mı daha ucuza bulabileceğim yoksa ben mi bulamadım.

Ben de onu diyorum ya, Türkiye'de şu sıralar daha ucuzladı fiyatlar satılmadığından. Ama belki nen bulamamışımdır.

Onu diyorum işte daha ucuza bulamadim bildiğiniz bir site falan var mı daha ucuza bulabileceğim yoksa ben mi bulamadım.
Bütçeniz nedir hocam? sorduğunuz site almanya için mi yoksa tr içinde mi site arıyorsunuz?

Bütçeniz nedir hocam? Sorduğunuz site Almanya için mi yoksa TR içinde mi site arıyorsunuz?

Almanya için arıyorum, 25 bin civari.
Hazır sistem, sistem parçalarının toplamından daha pahalı oluyor böyle ülkelerde.
Toplayarak bulsam 20-25 binden ucuza gelir mi 4060 ti sistem

Mantığı şöyle kurun, 20-25 bin arasına şuan Türkiyede 7500f ve 4060 veya 4060 ti sistem alabiliyorsunuz daha uyguna bu özelliklerde veya daha iyi özelliklerde sistemi almanyadan alabiliyorsanız alın.
Bulamadım işte bildiğiniz güzel bir site falan var mı kuzenime gosterebileceğim.

Almanya için arıyorum, 25 bin civari.

Toplayarak bulsam 20-25 binden ucuza gelir mi 4060 ti sistem

Bulamadım işte bildiğiniz güzel bir site falan var mı kuzenime gosterebileceğim.
Ben Almanya için site öneremem hocam çünkü kullanmadım deneyimim yok, kuzeninize yazdığım şekildeki özellikleri ve Türk lirası olarak değeri yazın o ona göre baksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı