Bilgisayarı birisi mi kullanıyor?

scaexx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün oyun oynuyordum ve aniden mouse imlecim hareket etmeye başladı. Ben hareket ettikçe mouse imlecim de hareket ediyordu. En sonunda ben mouseden elimi çektim ve imleç oynamaya başladı. Sağ üst köşeye doğru ilerliyordu sanirim oyunu kapatmak için. O anki korkudan hemen bilgisayarımı alt F4 çekip kapattım. Sizce ne olmuş olabilir?

Malwarebytes ile virüs taraması yapmanızı öneririm + şifrelerini de değiştir maillerini kontrol et derim

Bilgisayarınızda tarama yapabilirsiniz, o sürecin sonunda imleçte tekrardan hareketlenme yaşandı mı?

Haberiniz olsun bir bilgi vereyim böyle hacklenme olaylarında interneti keserseniz hiçbirşey yapamaz.

Bilgisayarınızda tarama yapabilirsiniz, o sürecin sonunda imleçte tekrardan hareketlenme yaşandı mı?

Şu an bilgisayardan yazıyorum kapattıktan sonra açtım. Olmadı fakat bu durum 1 2 ay önce de olmuştu. Ne olmuş olabilir sizce.

Şu an bilgisayardan yazıyorum kapattıktan sonra açtım. Olmadı fakat bu durum 1 2 ay önce de olmuştu. Ne olmuş olabilir sizce.

İndirdiğin şeylerden virüs yemişsin işte ne olsun daha bilgisayarını tarat

Virüs taraması yapın, sonrasında mouse pad ve mouse altını iyice bir silin. Sürücüleri silip yükleyin. Aklıma muhtemel çözüm yolları olarak bunlar geliyor şu anlık.

porttan dolayı olabilir. endişelenecek bir şey olmayabilir.

Belki oyunda oto aim vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…