Hayır.Şu an FitGirl'den oyun kuruyorum ve bilgisayar aşırı fazla ses çıkartıyor ve zorlanıyor. Bu bilgisayara kalıcı olarak bir zarar verebilir mi?
Eki Görüntüle 2355464
Çok yüksek sıcaklıklar bilgisayara zarar verebilir. Ama işlemciler genellikle çok sağlam testlerden geçirildiği için kolay kolay bir şey olmaz. 85-90 derece üstüne çıkmamasını tavsiye ederim.
Kasanın ve işlemcinin soğutması iyi ise bir şey olmaz. Zaten tehlikeli bir durum olursa sistem bir anda kapanır. Bu tip işlemlerden virüs kapma olasılığın yüksek, dikkatli ol. Şimdi korsan düşmanları gelir, bıdı bıdı konuşur, herkes kolay para kazanmıyor, takma kafana.Şu an FitGirl'den oyun kuruyorum ve bilgisayar aşırı fazla ses çıkartıyor ve zorlanıyor. Bu bilgisayara kalıcı olarak bir zarar verebilir mi?
Eki Görüntüle 2355464
Çok derin ve teknik konular, yıllar sonra soğuk lehim gibi durumlar olabiliyor evet. Hayat o kadar uzun değil tepe tepe kullanın malınızı. Gözünüz arkada kalmasın. Bir zaman sonra hevesinizi alıyorsunuz ve isterseler kuantum bilgisayar falan getirsinler bir gram hevesiniz olmuyor oyun oynamak için.Sıcaklık değerlerinin bilmeden ne yorum yapsak boş. Sıcaklıklar yüksekse kısa sürede olmasa bile uzun vadede parçanın ömrünü kısaltabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.