Bilgisayarı kapatınca Steam indirmeye devam eder mi?

Bilgisayarı kapattığınızda indirme devam etmez. Durdurup sonradan başlatırsanız da sağlıklı bir şekilde çalışmayabilir.

Yanlış bilgiler verip konuyu kirletmeyin lütfen. Durdurup sonradan başlatıldığında doğrulama işlemlerinden sonra tam sağlıklı bir şekilde çalışır. Bunun istisnası yok.

Yanlış bilgiler verip konuyu kirletmeyin lütfen. Durdurup sonradan başlatıldığında doğrulama işlemlerinden sonra tam sağlıklı bir şekilde çalışır. Bunun istisnası yok.
Ne demek istisnası yok. Olmadığını nereden biliyorsun ? Güldürme insanı gece gece Allah aşkına :D . Daha önde durdurup tekrar devam ettirdim ve oyun açılmadı. Tekrar baştan yükledim sorun çözülmüştü.

Ne demek istisnası yok. Olmadığını nereden biliyorsun? Güldürme insanı gece gece Allah aşkına :D . Daha önde durdurup tekrar devam ettirdim ve oyun açılmadı. Tekrar baştan yükledim sorun çözülmüştü.

Dostum Steam indirmelerinde duraklatmalarda ve bilgisayar kapanmalarında veriler ve dosyalar parçalanmaz. Bu Torrent indirimlerindede böyle işler. Bu parçalanma işlemleri Chrome IDM gibi platformlarda gerçekleşir daha çok. uTorrent de Steam'de duraklatma ve kapanmalardan sonra indirilen tüm verilerin dosyaların %100 doğruluğunu sağlamaya çalışır doğrulama sağlandıktan sonra indirme kaldığı yerden sağlıklı bir şekilde devam eder. Senin oyununun açılmama sebebi durdurmanla alakalı bir sorun değildir. Neoldu yani durdurdunda Steam eksik dosya indirdide o yüzden mi açılmadı oyunun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı