ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 6 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar birkaç saat önce PC'yi kapatmaya çalıştım ama mavi ekran geldi, bittikten sonra PC tak diye kapandı. Bunun sebebi ne olabilir? Dump dosyası: 010622-3359-01
Arkadaşlar birkaç saat önce PC'yi kapatmaya çalıştım ama mavi ekran geldi, bittikten sonra PC tak diye kapandı. Bunun sebebi ne olabilir? Dump dosyası: 010622-3359-01
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.103 Makaleler 18 Çözümler 468 Yer Valisiz Vilayet! 6 Ocak 2022 #2 Disk hatasıyla karşı karşıyayız. NTFS.sys çökertmiş. Çöktüyse hayra alamet değil demektir. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın. HD Sentinel ile de diskin sağlık durmununu paylaşın. Artı 0 Eksi
Disk hatasıyla karşı karşıyayız. NTFS.sys çökertmiş. Çöktüyse hayra alamet değil demektir. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın. HD Sentinel ile de diskin sağlık durmununu paylaşın.
KS KS ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 6 Ocak 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Disk hatasıyla karşı karşıyayız. NTFS.sys çökertmiş. Çöktüyse hayra alamet değil demektir. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın. HD Sentinel ile de diskin sağlık durmununu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yarın dönüş yapacağım. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Disk hatasıyla karşı karşıyayız. NTFS.sys çökertmiş. Çöktüyse hayra alamet değil demektir. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın. HD Sentinel ile de diskin sağlık durmununu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yarın dönüş yapacağım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.103 Makaleler 18 Çözümler 468 Yer Valisiz Vilayet! 6 Ocak 2022 #4 Acelemiz yok zaten hocam. Yarın neredeyse boş gibi bir şey olacak. Vakit bol. Hocalar pozitif çıktı bizim. Artı 0 Eksi
Acelemiz yok zaten hocam. Yarın neredeyse boş gibi bir şey olacak. Vakit bol. Hocalar pozitif çıktı bizim.
KS KS ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 6 Ocak 2022 #5 @KojiroHyuga04 Peki bu sorun neden kaynaklı olabilir? Fazla format attığımdan olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.103 Makaleler 18 Çözümler 468 Yer Valisiz Vilayet! 6 Ocak 2022 #6 Ne kadar sık? Sadece yazıp sildiğiniz veri miktarını artırırsınız, bu da performansı düşürür. Ama depolama birimleri zamanla bozulmaya mahkumlar. Biz testi yapalım yarın, ondan sonra daha net konuşuruz. Artı 0 Eksi
Ne kadar sık? Sadece yazıp sildiğiniz veri miktarını artırırsınız, bu da performansı düşürür. Ama depolama birimleri zamanla bozulmaya mahkumlar. Biz testi yapalım yarın, ondan sonra daha net konuşuruz.
KS KS ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 7 Ocak 2022 #7 Tekrar merhaba hocam, HD Tune: HD sentinel: Hocam bakabilir misiniz? @KojiroHyuga04 Son düzenleme: 7 Ocak 2022 Artı 0 Eksi