Bilgisayarı kapatırken veya yeniden başlatırken yazı çıkmadan kapanıyor

xxYasiin71

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, MSI B650M-B anakart ve Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum. Bilgisayarı kapatırken, yeniden başlatırken veya oturumu falan kapatırkenki ekranda çıkan "Kapatılıyor" yazısı vs. çıkmıyor, siyah bir ekranda bekleyip öyle kapanıyor. Açılış-kapanış hızlarında bir değişiklik yok ama yazı çıkmadan kapanıyor ve yeniden başlatınca falan da aynı şekilde "Yeniden başlatılıyor" falan yazmıyor, siyah bir ekranda mouse imleci görünüyor sadece.

Selam dostum güç planı seçine girip, güç düğmelerinin yapacaklarını seçine tıkla. Orada hızlı başlatma açıksa onu kapat diğer tuşların ayarlarına da bir bak istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden çalışıyordu. Anakartı değiştirdim sonra kapatlıyor yazısı bazen gözüküyordu bazen gözükmüyordu. Şimdi hiç gözükmüyor.

Anakart değiştiğiniz içindir. Bence temiz bir kurulum yapsanız işi çözer ama sizi rahatsız etmiyorsa ve sistem düzgün çalışıyorsa bir sorun yok.

Tabii öncesine bir de CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu deneyebilirsiniz.

Anakart değiştiğiniz içindir. Bence temiz bir kurulum yapsanız işi çözer ama sizi rahatsız etmiyorsa ve sistem düzgün çalışıyorsa bir sorun yok.

Tabii öncesine bir de CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu deneyebilirsiniz.

Yo her şey düzgün. Açılış hızında kapanış hızında bir problem yok da rahatsız etmiyor da değil. Oluyorum açıkçası.

Selam dostum güç planı seçine girip, güç düğmelerinin yapacaklarını seçine tıkla. Orada hızlı başlatma açıksa onu kapat diğer tuşların ayarlarına da bir bak istersen.

Denemiştim onu olmadı.

Kodu deneyin madem. Sistem dosyalarını düzeltir bozuksa.

SFC komutu mu?

Denemiştim onu olmadı.

SFC komutumu.

Düzeltme: SFC komutunu yazdığınızı görmedim hocam pardon tamam deneyecğim.

Windows 11 kurulumundan kaynaklıdır. Tekrar kurun.

Bu en son seçenek hocam aşırı üşeniyorum bunu yapmak için ve Windows 10'u sevmememe rağmen özlediğim için Windows 10'a geçmeyi planlıyorum sene sonuna kadar, şimdilik yapmayacağım o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı