Bilgisayarı kapattıktan bir süre sonra tekrar açılıyor

metraZW

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Operatörü
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarı kapattıktan bir süre sonra tekrar açılıyor. Bunu birkaç kere yaşadım. Normal bir şekilde masaüstünde alt+F4 yapıp kapat diyorum. Kapanıyor yazısını da görüyorum. Ama tekrar açılmış görüyorum. Bir de sessiz çalıştığından fark edilmesi zor oluyor, monitör olarak TV kullandığımdan görüntüyü görmüyorum. Akşam kapattım sanıp sabah kalktığımda ışıklarından anlıyorum açık olduğunu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarı kapattıktan bir süre sonra tekrar açılıyor. Bunu birkaç kere yaşadım. Normal bir şekilde masaüstünde alt+F4 yapıp kapat diyorum. Kapanıyor yazısını da görüyorum. Ama tekrar açılmış görüyorum. Bir de sessiz çalıştığından fark edilmesi zor oluyor, monitör olarak TV kullandığımdan görüntüyü görmüyorum. Akşam kapattım sanıp sabah kalktığımda ışıklarından anlıyorum açık olduğunu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Denetim masasında bir ayar var kapatma tuşu ne yapsın diye onu araştırıp bir de o ayarı kontrol eder misin?

Aygıt yöneticisinde herhangi bir bileşenin güç yönetimi ayarlarında "bu aygıt, bu bilgisayarı başlatsın" işaretini işaretledin mi? Önceden bende de oluyordu Ethernet sürücüsünde bu bilgisayarı başlatsın ı seçmiştim. Kapatınca 3-5 dakikaya tekrar açılıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı