Bilgisayarı nasıl kapatmalıyım?

Ahmet28200

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1 haftaya bilgisayarım gelecek daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadığı için nasıl kapatılır pek bilmiyorum direkt kasadan kapatma tuşuna mı basmalıyım yoksa fişi çeksem sorun olur mu yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 1 haftaya bilgisayarım gelecek daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadığı için nasıl kapatılır pek bilmiyorum direkt kasadan kapatma tuşuna mı basmalıyım yoksa fişi çeksem sorun olur mu yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bir windows eğitim videosu izleyin. Windows üzerinden bilgisayarı kapatmanız gerekiyor. Kapatma tuşundan basarsanız ve bilgisayarı aniden kapatırsanız bilgisayara zarar verirsiniz. Fişi çekersenizde bilgisayar zarar verir.

Masaüstünde alt F4 deyip kapatma menüsünü açabilrsin Windows'un başlat kısmından kapatabilrisin kasanın açma kapama tuşuna basarak kapatabilirsin bu arada PC'yi kullanmadığın zamanlar fişten çek kapalı olmasına rağmen prizde durmasın elektrik git gelerine karşı önlem almış olursun.

Hocam bir Windows eğitim videosu izleyin. Windows üzerinden bilgisayarı kapatmanız gerekiyor. Kapatma tuşundan basarsanız ve bilgisayarı aniden kapatırsanız bilgisayara zarar verirsiniz. Fişi çekersenizde bilgisayar zarar verir.

Windows üzerinden kapatığımda kasa da kapanıyor mu?

Masaüstünde alt F4 deyip kapatma menüsünü açabilrsin Windows'un başlat kısmından kapatabilrisin kasanın açma kapama tuşuna basarak kapatabilirsin bu arada PC'yi kullanmadığın zamanlar fişten çek kapalı olmasına rağmen prizde durmasın elektrik git gelerine karşı önlem almış olursun.

PSU fazla kaliteli değil elektrik gittiğinde sorun olur mu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı