Bilgisayarı parça parça toplamak mantıklı mı?

Kankam ben kendim uraşıb indirim kovalayıb toplayacağım iyide uyumlu parçaları seçeceğim demiyorsan hazır sistem taş çatlasın 400 - 500 TL fark eder eğer iyi indirim kovalamazsan.

Enflasyon süreçli böyle olmasa birazda bekle , üzerine para koy ekran kartını yükselt derimde , enflasyonu kestirmek zor

Son düzenleme:

Beğenmedim ben hele ekran kartı düşük kalmış bu arada monitör hakkında bir bilgim yok PSU markası pek bilindik değil araştırmak lazım kaliteli mi diye.

Beğenmedim ben hele ekran kartı düşük kalmış bu arada monitör hakkında bir bilgim yok PSU markası pek bilindik değil araştırmak lazım kaliteli mi diye.

Zaten ilerleyen zamanlarda parçaları yavaş yavaş yükselteceğim şu anlık o kadar da yüksek bir seviye ekran kartı vs. gerek yok bana göre.

İndirim yakalarsan hazır sistem. Ya da parça parça.

Anakart, işlemci ve ekran kartı pahalı. Ekran kartı yerine 1500TL'ye RX570 bulunabilir.
SSD:
RAM(2X):
Siz tek kanal RAM seçmişsiniz tek kanal RAM yerine çift kanal RAM daha yüksek FPS verir.
PSU:

PSU olarak alttaki PSU'yu buldum iyi midir

Hayır sırf RGB var diye PSU alınmaz. Ben olsam hayatta sistemi emanet etmezdim bu PSU'ya.

Birde SSD yorumlarına baktım söylediği okuma yazma değerinden düşük veriyor diyenler var eski SSD daha iyi gibi, sizce?

Bir de SSD yorumlarına baktım söylediği okuma yazma değerinden düşük veriyor diyenler var eski SSD daha iyi gibi, sizce?

O konuda bir şey diyemem. Kioxia klasik çoğu kişinin kullandığı SSD o SSD kullanılabilir.

O konuda bir şey diyemem. Kioxia klasik çoğu kişinin kullandığı SSD o SSD kullanılabilir.

O zaman PSU olarak sizin dediğinizi alayım veya ona yakın bir şeyler olabilir.

RAM kesin olarak iyi midir yani 2 kanal olduğu için daha fazla FPS verme ihtimali vardır değil mi?

Son düzenleme:
RAM kesin olarak iyi midir yani 2 kanal olduğu için daha fazla FPS verme ihtimali vardır değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…