Bilgisayarı sabah açtım fakat 2 gündür çalışıyor gösteriyor

halilZZersS

Decapat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
105
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarı bu sabah açtım. Az önce Görev Yöneticisine girip Performans bölümüne baktığımda İşlemci 2 gündür çalışıyor gözüküyor. Daha önce böyle bir sorun olmamıştı. Bu arada bilgisayarı akşamları arkasındaki kapama tuşuna basıp kapatıyorum.

çalışma.png
 
Bende sizden sonra merak edip bakmak istedim. Bende de 4 gün yazıyor daha 1 saat önce kapattım sistemi. Büyük ihtimalle başka bir şeydir o. Toplam çalışma süresi olabilir. Ben sistemi 1 ay topladım ve 4 gün normal benim için.
 
Arkadaşlar bilgisayarı bu sabah açtım. Az önce görev yöneticisine girip performans bölümüne baktığımda işlemci 2 gündür çalışıyor gözüküyor. Daha önce böyle bir sorun olmamıştı. Bu arada bilgisayarı akşamları arkasındaki kapama tuşuna basıp kapatıyorum.

Eki Görüntüle 687263

O toplam çalışma süresi.
 
O çalışma zamanı olayı biraz sıkıntılı. Tam doğru değerleri göstermiyor. Kendi bilgisayarımda bilgisayarı kapatıp, bataryayı söküp herhangi bir güç alabileceği bir ortam bırakmayıp, sonraki gün açtığımda yine 2-3 gün diye devam ediyordu. Bazen de kendi kendine sıfırlanıyor şu an 50 dakika diyor ki açalı 50 dakika oldu evet. Pek güvenmeyin oraya bakmayın.
 

Geri
Yukarı