- Makaleler
- 3
iPad 10 düşünüyorum.
O bütçelerde alınabilecek güzel bir tablet hocam bütçeniz çok olsa M.2 önerirdim fakat iPad 10 da gayet kaliteli bir tablet.
iPad 10 düşünüyorum.
Air serisi düşünüyordum da pahalı o da maalesef hocam.O bütçelerde alınabilecek güzel bir tablet hocam bütçeniz çok olsa M.2 önerirdim fakat iPad 10 da gayet kaliteli bir tablet.
Air serisi düşünüyordum da pahalı o da maalesef hocam.
Kendi bilgisayarımı artık oyun oynamadığımdan ve YKS çalışacağım için sattım. Şuanda iPad Pro M2 kullanıyorum memnunum. YKS senesinde çok iş göreceğini düşünüyorum. Eğer Youtube, Google gibi basit işler yapıyorsanız kesinlikle bilgisayarı satıp geçmeye değer. Tavsiyem M1 işlemcili iPad Air 5.nesil olur. 64 yetersiz gelebilir bunu bilerek alın.Air serisi düşünüyordum da pahalı o da maalesef hocam.
Kendi bilgisayarımı artık oyun oynamadığımdan ve YKS çalışacağım için sattım. Şu anda iPad Pro M.2 kullanıyorum memnunum. YKS senesinde çok iş göreceğini düşünüyorum. Eğer YouTube, Google gibi basit işler yapıyorsanız kesinlikle bilgisayarı satıp geçmeye değer. Tavsiyem M1 işlemcili iPad Air 5.nesil olur. 64 yetersiz gelebilir bunu bilerek alın.
Batarya alıp, notebook kullanmaya devam etmek daha mantıklı. 1050 ekran kartı var, üniversitede bile işine yarar o notebook.
Batarya alıp, notebook kullanmaya devam etmek daha mantıklı. 1050 ekran kartı var, üniversitede bile işine yarar o notebook.
Siz beni anlamıyorsunuz. Bilgisayar yurt dışı. Bataryası yok. Yurt dışındna getirmeye kalksam 5 bin lirayı geçiyor. Onlarında garantisi sıkıntılı oluyor. Yok batarya yok. Siz anlamıyorsunuz. Kaç kere servisle iletişime geçtim, batarya almaya çalıştım. Üniversitede zaten MacBook Pro almayı düşünüyorum. Mimarlık programlarını açar mı bu birkaç sene sonra?Haklısın ama bir türlü anlamıyor.
Sattım zaten.12K bütçen varsa forumda 8K ya sat o zaman iPad al.
Notebook'un etiketinin resmini paylaşır mısın, nasıl yokmuş merak ettim, ufak bir araştma yapacağım. Muadil batarya diye bir opsiyon var, servis seni muadile yönlendirmez, sen şu etiketin resmini at da bir bakalım, bu agresif tavrını hakedecek kadar sıkıntılı bir bataryamıymış görelimSiz beni anlamıyorsunuz. Bilgisayar yurt dışı. Bataryası yok. Yurt dışındna getirmeye kalksam 5 bin lirayı geçiyor. Onlarında garantisi sıkıntılı oluyor. Yok batarya yok. Siz anlamıyorsunuz. Kaç kere servisle iletişime geçtim, batarya almaya çalıştım. Üniversitede zaten MacBook Pro almayı düşünüyorum. Mimarlık programlarını açar mı bu birkaç sene sonra?
Sattım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.