Bilgisayarı satıp iPad almak mantıklı mı?

Tabletten ders çalışırken hiç kalem kağıt kullanmayacak mısın? Nerede ders çalıyorsun tam olarak?
Dershanede çalışıyorum. Evde çalışmıyorum. Dershanede olmadığım günlerde kafelerde çalışıyorum. Bilgisayar çok zor oluyor. Sürekli şarj aleti yanımda prize bağımlı. Her açtığımda tarihi saati baştan ayarlıyorum.

Performans olarak önde geride demedim sebep sordum sadece kolay taşınır diye de tablet alınmaz bence, ama her gün dershaneye vs. gidiyorsa farklı.
Hergün dershanedeyim. Hafta sonuda kafede falan takılıyorum. Pratik ve ekosistem olsun istiyorum hocam. Bilgisayar aşırı zorluyor beni. Mimarlım kazanırsam artık hem MacBook alırım hemde PC dizerim seneye. Allah izin verirse.

Hocam nerede yaşıyorsunuz?
Adanada yaşıyorum. Neden sordunuz?

Hocam eğer oyun oynamam sadece bilgisayarda yapabileceğim bir işim yok derseniz sınav senenizde iPad daha çok işinizi görür ve seneye değeri çok azalmayacağı için satıp MacBook alırken ailenize destek olabilirsiniz ya da hiç satmaz MacBook'a ikinci ekran yaparsınız ders çalışmakta tablet bilgisayardan daha yararlı.
Ama burada bütçe de önemli güzel bir iPad alırsanız sizi 5 6 yıl hiç zorlanmadan götürür

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı