Bilgisayarı satıp iPad almak mantıklı mı?

Air serisi düşünüyordum da pahalı o da maalesef hocam.
Kendi bilgisayarımı artık oyun oynamadığımdan ve YKS çalışacağım için sattım. Şuanda iPad Pro M2 kullanıyorum memnunum. YKS senesinde çok iş göreceğini düşünüyorum. Eğer Youtube, Google gibi basit işler yapıyorsanız kesinlikle bilgisayarı satıp geçmeye değer. Tavsiyem M1 işlemcili iPad Air 5.nesil olur. 64 yetersiz gelebilir bunu bilerek alın.

Kendi bilgisayarımı artık oyun oynamadığımdan ve YKS çalışacağım için sattım. Şu anda iPad Pro M.2 kullanıyorum memnunum. YKS senesinde çok iş göreceğini düşünüyorum. Eğer YouTube, Google gibi basit işler yapıyorsanız kesinlikle bilgisayarı satıp geçmeye değer. Tavsiyem M1 işlemcili iPad Air 5.nesil olur. 64 yetersiz gelebilir bunu bilerek alın.

Bütçeye göre imkansız kaçıyor 18-18k falandı M1 iPad Air.

Biliyorum istiyorsun ama iPad için büyük bütçen olmalı diğer konu nu gördüm ve bütçen zaten azmış o paraya alacağın iPad çöp gibi olur sana önerim kendine bir batarya al çok mu kasıyor? Format at donanımımı düşük kendine yenisini al bilgisayar daha işlevli.

Batarya alıp, notebook kullanmaya devam etmek daha mantıklı. 1050 ekran kartı var, üniversitede bile işine yarar o notebook.
Haklısın ama bir türlü anlamıyor.
Siz beni anlamıyorsunuz. Bilgisayar yurt dışı. Bataryası yok. Yurt dışındna getirmeye kalksam 5 bin lirayı geçiyor. Onlarında garantisi sıkıntılı oluyor. Yok batarya yok. Siz anlamıyorsunuz. Kaç kere servisle iletişime geçtim, batarya almaya çalıştım. Üniversitede zaten MacBook Pro almayı düşünüyorum. Mimarlık programlarını açar mı bu birkaç sene sonra?

12K bütçen varsa forumda 8K ya sat o zaman iPad al.
Sattım zaten.

Siz beni anlamıyorsunuz. Bilgisayar yurt dışı. Bataryası yok. Yurt dışındna getirmeye kalksam 5 bin lirayı geçiyor. Onlarında garantisi sıkıntılı oluyor. Yok batarya yok. Siz anlamıyorsunuz. Kaç kere servisle iletişime geçtim, batarya almaya çalıştım. Üniversitede zaten MacBook Pro almayı düşünüyorum. Mimarlık programlarını açar mı bu birkaç sene sonra?

Sattım zaten.
Notebook'un etiketinin resmini paylaşır mısın, nasıl yokmuş merak ettim, ufak bir araştma yapacağım. Muadil batarya diye bir opsiyon var, servis seni muadile yönlendirmez, sen şu etiketin resmini at da bir bakalım, bu agresif tavrını hakedecek kadar sıkıntılı bir bataryamıymış görelim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı