Bilgisayarı telefon yapmak?

Makaleler
2
Şöyle bir video gördüm;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim PC çok da süper değil sizce de videodaki gibi yapayımmı sistemim:
-Pentium Dual Core E5300.
-2x4 GB 667 MHz RAM (birisi 800 diğeri 667MHz)
-Foxcong31 MXP.
-300W PSU(12V kanalından 227W veriyor)

Eğer oyun için ise oyun oynamanız zor olacaktır çünkü kontrolleri ayarlamak bir yana fareyi oyuna gömemiyoruz ama gündelik kullanım için rahat olur zaten az sistem kullanır. İşlemciniz 64 bit ise 64 bit kurun 32 bit kurarsanız RAM'inizin 3GB kadarını görür sadece.

Bence yapma, XUBUNTU, KUBUNTU , LUBUNTU , UBUNTU gibi Linux sürümlerini kur. Hem daha kolay. Hem oyun içinse zorlanmassın.

Bence yapma, XUBUNTU, KUBUNTU , LUBUNTU , UBUNTU gibi Linux sürümlerini kur. Hem daha kolay. Hem oyun içinse zorlanmassın.
sistemim zaten 2-3 oyunu oynatıyor.lol,csgo,wot dışında pubg mobile oynamaya çalıştım fakat 23 fps oynatmıyordu .en azından android yaparsam bir tablette çalışır gibi çalışacağından kasma olmaz diye düşündüm (emilatörler bazen PC niz iyi olsa bile kasma drop olayları oluyor) dediğiniz sürümler linux sürümü değilmi ? nasıl oyun oynayacağım bu konudaçok az bilgim var da

Önermiyorum! Stabil zaten çalışmaz. Ayrıca bu iş aşırı RAM tüketimi yapar. Yani RAM önemli. Yine size kalmış.

Yaparsanız birde oyun kolu gerekli, o zaman oyun kolu destekleyen oyunları rahatça oynayabilirsiniz ama öbür türlü klavye+mouse=sinir krizi olacaktır, kurduğunuz taktirde performans olarak çok daha memnun kalırsınız (normal Windows veya Linux'a göre) ama uyumlu çalışan program çok az olduğundan optimize edilmemiş uygulamalar sıkıntılı ve daha da rezil çalışacak, 2. bilgisayara veya Dualboot ile kurulacaksa kurulabilir ama tek işletim sistemi olarak üzer (Remix Os üzerinde denenmiştir). PUBG Mobile zaten PC'lerde uyuz çalışıyor, sadece sana özgü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…