Çözüldü Bilgisayarı temizledikten sonra monitörde no signal yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Myzra

Hectopat
Daha fazla  
Biraz önce bilgisayarı temizliyordum süperge makinesi, ıslak mendil tarzı şeyler kullanmadım sadece biraz üfledim ve RAM'leri çıkartıp etrafını temizledim ama monitöre taktığımda ekran kartının fanları dönmüyordu ama ısı boruları ısınmıştı ve bilgisayara kapanmıyordu. Arkadaki 1,0 anahtarından kapatmak zorunda kaldım.
(Ekran kartı GTX 1650 Super, işlemci Ryzen 3 3100, anakart ASUS TUF Gaming B450 m-Plus modeli.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eminim

Hocam olay çözüldü tek RAM ile denedim sonra ikincisini taktım oldu.
Biraz önce bilgisayarı temizliyordum süperge makinesi, ıslak mendil tarzı şeyler kullanmadım sadece biraz üfledim ve RAM'leri çıkartıp etrafını temizledim ama monitöre taktığımda ekran kartının fanları dönmüyordu ama ısı boruları ısınmıştı ve bilgisayara kapanmıyordu. Arkadaki 1,0 anahtarından kapatmak zorunda kaldım.
(Ekran kartı GTX 1650 Super, işlemci Ryzen 3 3100, anakart ASUS TUF Gaming B450 m-Plus modeli.)

Kasaya süpürge tutulmaz statik elektrik yaratabilir RAM'leri çıkart BIOS pilini çıkartın RAM'in sarı yerini silgiyle silip sokete ufleyin ondan sonra bilgisayar kapalıyken 20-30 saniye boyunca güç tuşuna basılı tutun sonra birakip bir daha basın ondan sonra RAM'i takin BIOS pilini de 15-20dk sonra takın kabloyu ekran kartına çıkartıp takın umarım olur.

Deniyorum teşekkürler

Hocam bilgisayarın güç kablosu bağlı değilken denedim ve PCI-e güç kablosunun farklı ucunu denedim ama olmadı.

Windows'a boot olduğunu da sanmıyorum çünkü güç butonu kaparken çalışmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı