Bilgisayarı temizledikten sonra sistem açılmıyor

Oywle

Hectopat
Öncellikle merhaba, ben bugün sistemimi temizledim güç kaynağı dahil hepsini bir bir söktüm tozunu vs aldım termal macun yenilemelerini yaptım ama bilgisayarımı topladığımda ise açmaya çalıştıgımda saniye bile sürmeden bilgisayar kapaniyor fanlara elektrik geliyor ama direkt fanlar dönmeden kapanıyor bilgisayar sonra Power tuşuna tekrar bastığımda ise hiçbir tepki alamiyorum. Ki 4 5 saniye bekledikten sonra tekrar Power tuşuna bastığımda yine aynı sekilde acilmadan kapaniyor sorun neden kaynaklı olabilir? Bilgili arkadaşların fikirlerimi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam statik elektrikten dolayı olabilir, PC fişe takılı değilken 30-40 saniye açma tuşuna basılı tutmanız iş görecektir.

Eğer o da olmaz ise bir kablo bulun ve kablonun bir ucunu kasanın metal bir kısmına diğer ucunuda toprağa gömün işe yaraycaktı. (Çoğu zaman buna gerek olmaz bu çok uç bir seviye)

Hocam statik elektrikten dolayı olabilir, PC fişe takılı değilken 30-40 saniye açma tuşuna basılı tutmanız iş görecektir.

Eğer o da olmaz ise bir kablo bulun ve kablonun bir ucunu kasanın metal bir kısmına diğer ucunuda toprağa gömün işe yaraycaktı. (çoğu zaman buna gerek olmaz bu çok uç bir seviye)

Teşekkürler.

Bence statik elektrik. PSU gücünü kes ve CMOS temizle.
Teşekkürler

Eğer o da olmaz ise bir kablo bulun ve kablonun bir ucunu kasanın metal bir kısmına diğer ucunuda toprağa gömün işe yaraycaktı. (çoğu zaman buna gerek olmaz bu çok uç bir seviye)

Teşekkür ederim.

Temizlerken bişeylere zarar vermişsin temassızlık yapıyordur.
Geçmiş olsun o temazsız yeri bulmak çok eziyetli iştir şimdi.
Arkadaşların dedikleri yöntemleri deniyeceğim olmazsa yeni psu alacağim büyük ihtimal teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı