Geçen haftalarda bilgisayarımın üzerine bir deodorant düşürmüştüm. Sonrasında zaten bozulduğunu tahmin etmiştim. Bilgisayarı 2 farklı tamirciye götürdüm ama ikisi de bir çözüm bulamadı. Bilgisayarın sıkıntısı hakkında fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Sorunu biraz daha detaylandıracaksam şöyle bir örnek vereceğim: Counter-Strike 2 adlı oyunu açıyorum açılırken bilgisayar zaten donmaya başlıyor. Bir süre sonra kısayol tuşlarıyla başka bir sekmeye geçmeye çalışsam veya çalışmasam da ekran donuyor ve yeniden başlatmadığım sürece kendine gelmiyor. Ayrıca bilgisayarı zorlayan bir program açtıktan sonra kulaklıktan cızırtı gelmeye başlıyor.
Deodorant dökülmedi. Sadece şişesi kasanın üzerine düştü. Kasamı masanın üzerinde değil, hemen masanın yanında yerde tutuyorum. Masanın üzerindeki deodorant şişesi üzerine düştü yani herhangi bir sıvı dökülmedi.
Dediğim gibi 2 bilgisayarcıya götürdüm ikisi de kasanın içini açıp oturttular, tak çıkar yaptılar, kontrol ettiler ama bir sonuç alamadım hala. Belki onların hatası vardır bir de ben gözden geçireceğim. Teşekkürler.