tembelterazi
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. 2 gün önce format atarak redstone'a geçtim. Monster abra a5 v1.1.2 kullanıyorum. Formattan sonra bilgisayar açıldığında NumLock kapalı geliyor ve bu durum sinir bozucu olmaya başladı. Bilgisayar açıldığında NumLock açık olsun istiyorum, bunun için internetten araştırdım ve regedit'te gerekli değerleri "2" şeklinde değiştirdim fakat durum hala aynı bilgisayar açılırken NumLock kapalı oluyordu. BIOS'ta bununla alakalı ayar var demişler fakat öyle bi şey de göremedim. Fakat daha sonra internetten gördüğüm bir bilgi üzerine Windows açılırken şifremi kaldırdım yani şu an bilgisayar otomatik açılıyor, ne hikmetse bu işlemi yaptıktan sonra NumLock açık olarak başlıyor Windows yani sanırım bu halde sorun kilit ekranında oluyor ama bu durumu şifrem varken de çözme yolu yok mudur? 
Diğer bir konu ise bilgisayarım açılırken klavye ışığı açık olarak geliyor. Ben açık olmasını istemiyorum, bilgsisayar açılırken bunu da kapatmanın bir yolu var mıdır acaba?
Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. İyi forumlar 

Diğer bir konu ise bilgisayarım açılırken klavye ışığı açık olarak geliyor. Ben açık olmasını istemiyorum, bilgsisayar açılırken bunu da kapatmanın bir yolu var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör: