sauronungozu
Megapat
Daha fazla
Herkese merhaba. Geçen sene Kasım'da Hepsiburada üzerinden aldığım Acer bilgisayar 9. ayında bozulunca yetkili servise verdim. Lakin 2-3 aylık bir sürede bilgisayar tamir edilemedi ve o süreçte bilgisayarsız kaldım. Daha sonra bana ürün için iade veya değişim yapabileceğime dair bir rapor verildi. Ben bu raporla beraber Hepsiburada ile konuşup, ısrarla para iadesi istemiyorum ürünün yenisini istiyorum dedim. Konuşmalarımız hâlâ mevcut. Daha sonra ürün stoklarda yok dendi. Ben de başka bir ürün -alt segment olmamak koşuluyla- tavsiye edebilirsiniz, ben de durumu değerlendiririm dedim zira bu dönemde aynı konfigürasyondaki bilgisayarı o fiyata almam mümkün değildi. Daha sonra talep açıldı -bu süreçte sürekli talepler açıldı, bekledim bekledim bekledim..- hatta bir seferinde mesajda "Bakın iade istemiyorum ama iade diye talep açmışsınız yanlışlık olmasın" diye tekrar yazdım, tamam dediler. En son 48 saat sonra dönüş yapacağız deyip dönmediler ve ben de müşteri hizmetlerini aradım. Tekrar baştan anlattım, haklısınız cart curt mağdursunuz falan dediler ve 5 dakika sonra dalga geçer gibi para iadeniz yapıldı diye mesaj aldım. Tekrar aradım az önce ne konuştuk şimdi ne yapıyorsunuz diye, satıcı "ürün stoklarda yok diye iade yaptı isterseniz tekrar talep açalım" dediler, açın dedim açtılar. Sonra arayıp reddedildi dediler. Ve parayı taksitle aldığım için taksitle vereceklermiş. Öğrenciyim, zaten zorlanarak aldığım bilgisayar şu an hiç yok ve elimde para da yok. Yeni bilgisayarlar daha pahalı ve gün geçtikçe artıyor fiyatlar. Ne yapmalıyım? Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada bilgisayarın bozulması hiçbir şekilde benim yüzümden değildi.
Bu arada bilgisayarın bozulması hiçbir şekilde benim yüzümden değildi.
Son düzenleyen: Moderatör: