Bilgisayarım için Win 10 mu 7 mi?

beratbybs00

Hectopat
Arkadaşlar kararsız kaldım. Daha önce ikisini de kullandım aynı bilgisayarda ama farkını hala çözebilmiş değilim.
Sizce hangisi?

İşlemci: Intel Quad 9400 overclocklu 3, 20GHz.
RAM: 4 GB 800 MHz.
Ekran kartı: GTX 650 1 GB.
Depolama: 120GB SSD + 320GB HDD.

Arkadaşlar kararsız kaldım. Daha önce ikisini de kullandım aynı bilgisayarda ama farkını hala çözebilmiş değilim.
Sizce hangisi?

İşlemci: Intel Quad 9400 overclocklu 3, 20GHz.
RAM: 4 GB 800 MHz.
Ekran kartı: GTX 650 1 GB.
Depolama: 120GB SSD + 320GB HDD.

En iyisi Windows 10 olur.

Windows 7 stabildir, Windows 10 Microsoft desteğini alıyor ve daha fazla özellik vaadediyor ama Windows 7 daha stabildir.

Technopat Sosyal Windows 7 desteklemiyor + artık Win 7 fanboyluğu yapmayın Windows 10'a enazından oyun kurulur Win 7 artık öldü kabul edin. Stabilitedede Windows 10 ezer geçer.

Technopat Sosyal Windows 7 desteklemiyor + artık Win 7 fanboyluğu yapmayın Windows 10'a enazından oyun kurulur Win 7 artık öldü kabul edin.
Hocam Windows 10 minimum sistem gereksinimlerini bilmiyorsunuz sanırım, ayrıca fanboyluk yapmıyorum söylediğim yanlış değil .Windows 7 daha stabil çalışıyor Windows 10'a göre ne yani yalan mı söyliyeyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı