Bilgisayarım internetten düşüp duruyor

josephka06

Centipat
Selamlar herkese!

Forumda yeni olduğumdan mütevellit bu konu başlığını, konum için uygun gördüm. Yanlış açtıysam affola.

Başlıkta yazdığım gibi masaüstü bilgisayarım, 2 ay önce sorun olmamasına rağmen, karantina başlangıcından beri internetten düşüp 10-20 saniye içerisinde tekrar kendi kendine bağlanıyor. Bu sorun daha çok hatta genellikle L. O. L oynarken başıma geliyor. Sorun esnasında "bip" sesi çıkıyor bazen arka arkaya bir kaç "bip" sesi duyulmakta ve ilginç bir şekilde o an Discord üzerinden konuştuğum arkadaşım da bu sesi duyuyor. Yalnız ses dijital bir ses, bilgisayar kasasından gelmiyor.

Son günlerde daha fazla azıttı bu durum. Mesela sadece Discord açıkken sürekli kopmalar yaşanıyor. Discord'a ek olarak başka bir uygulama açtığım an internet tuzla buz oluyor. Eser kalmıyor.

İnternetim ve durum hakkında birkaç bilgi vermek isterim:

1-)internetimi, Türk Telekom mobil verisini erişim noktası paylaşımı vasıtasıyla kullanıyorum.(3G ve 4.5G farketmeksizin sürekli aynı durum yaşanmakta)
2-)paylaştığım diğer cihazlarda kopma vs. yaşanmamakta cihazla akıcı bir şekilde interneti kullanabilmekte.
3-)Wi-Fi adaptörümü değiştirmeme rağmen sorun devam etmekte.
4-)ağ bağdaştırıcısını, bilgisayar>yönet>aygıtlar kısmından sağ tık>sürücüyü güncelle diyerek güncelledim sorun devam etmekte.
5-)Microsoft'un sitesinde paylaşılan CMD'ye yazılması için verilen netsh komutlarının hepsini denedim sorun devam etmekte.

Dediğim gibi 2/3 ay önce hiçbir sorun yokken karantina dönemiyle birlikte başladı bu sorun. Format atmak ya da bilgisayarı kırmak dışında denemediğim çözüm kalmadı dostlar. Sanırım son nokta olan bilgisayarı kıma ya da telefonu kırma evresine yaklaştım son adımlar...Yardımınıza ihtiyacım var.

Telefonunun internetini USB ile aktarmayı deneyebilirsin. Sorunu çözer mi bilemiyorum ama daha stabil bir bağlantı sağlarsın.
Selamlar yanıtınız için teşekkürler,aynı anda wifi olarak bağlanan başka cihazlar da olduğundan mütevellit bu yöntem benim için en son çare bu arada denemişliğim var.Denediğimde bilgisayar interneti algılayıp bağlanmıştı fakat internet bağlantısı bulamamıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı