Bilgisayarım kapanmıyor

• Konuyu başlatan Mewton
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 5.740
Afedersiniz ama ben size yaptım deyip yapmadığım şeyleri söylemedim. Sadece batarya veya BIOS pilimin değişilmesi gerekebilir mi sorusunu sordum. Bi kusur veya hatam varsa bağışlayın.

@MF bu arada Casper sitesinde benim dizüstü bilgisayarımın modeli H36_NVIDIA olarak gözüküyor.

@MF kusura bakmayın uzun süredir cevap veremedim. Şuan elimde H36Y güncel BIOS sürümü bulunmakta. BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim? Bu arada ağ badaştırıcılarını kaldırmadım. Ondan olacağını sanmıyorum.

İlk olarak sosyalde usb bootable yapmayı öğrenip uygulayın. Verdiğiniz rar içindeki dosyaları usb bellek içine atın.
Bios'a girip format sırasında DVD seçeceğiniz yerde usb seçeceksiniz tek fark bu. Karşına 98 ekranı gelecek(cmd ekranı), oraya FLASH yazıp enter'a basacaksın.
İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlat ve bios'a girip optimal default yapın kaydedin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı