Bilgisayarım Kendi Kendine siteler açıyor

Xvbbddddd

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Bilgisayarım kendi kendine Chrome açık olmasa bile siteler açıyor, örnek olarak Reimage plus, Rusça siteler veya hiç kapanmayan siteler. Bunları sadece görev yöneticisinden zorla kapatabiliyorum ve bazen faremle bir şeye tıklıyorum ama algılamıyor. Bilgisayarımda virüs mü var? Evet ise bunu Windows'un yeniden yüklemesiyle kaldırabilir miyim?

Ve evet virüs taraması da yaptırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgi
Reklam ve tarayıcı virüsleri antivirüsler ile kaldırılmaz. Yine de sistemi diğer tehditlere karşı antivirüs ile taratmanız doğru bir karar olur. Sistemi anti-malware ve bazı araçlar ile tarayın.

Büyük ihtimalle yaklaşık iki yüz elli milyon kullanıcısı olan Avast ile taratmış. Çünkü ekran görüntüsünde Avast logosu var.

Son düzenleme:
Bu durum genel olarak böyledir bildiğim kadarıyla. Bazı reklam virüslerini kaldırabiliyor ancak genelde böyle bir durumun söz konusu olmadığını biliyorum. Reklam virüslerinin anti-malware ile kaldırılması daha doğru bence.

Büyük ihtimalle yaklaşık iki yüz elli milyon kullanıcısı olan Avast ile taratmış. Çünkü ekran görüntüsünde Avast logosu var.
Görüyorum da kişiden duymayı bekliyorum cevabı, kişiye yönelteceğim cevaptan dolayı onun cevap vermesi gerekirdi.
Çünkü kalitesiz AV'ler ile taratmış olmak zararlıyı bulmasını sağlayacak diye bir şey söz konusu değildir. Ayrıca sürücü bulucu kullandığını da söyleyecektim cevap vermesin bekleseydiniz. Sürücü bulucu kullanılmaması gerektiğini binlerce kez söylememize rağmen kullanmayın diyecektim yeni olması takip etmediği anlamına gelmediğini de söyleyecektim cevabı kendisi verseydi.
O yüzden sorun sahibine ilettiğim soruları kendileri cevaplarlarsa daha iyi olur, zaten ne yaptıklarını ne kullandıklarını biliyorum, görüyorum. Ne olduğunu bildiğim için soru soruyorum akılları başlarına gelsin, doğruyu yanlışı öğrensinler, bilinçlensinler diye soruyorum kısaca.

Bu durum genel olarak böyledir bildiğim kadarıyla.
Yanlış işte, o yüzden söylüyorum
Bazı reklam virüslerini kaldırabiliyor ancak genelde böyle bir durumun söz konusu olmadığını biliyorum.
Bazılarını silmesi adware türevlerini algılamayacağı anlamı taşımaz o yüzden algılamayabilir derseniz daha doğru olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…