woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 13 Ocak 2021 #1 Merhabalar bilgisayarımda virüs olduğundan dolayı bilgisayarım sıfırlanmıyor hata veriyor. CMD'den de sıfırlamayı denedim fakat olmuyor yardım edecek var mı? Not: Kapersky gibi programlarda da hata veriyor virüs, girmemi engelliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Merhabalar bilgisayarımda virüs olduğundan dolayı bilgisayarım sıfırlanmıyor hata veriyor. CMD'den de sıfırlamayı denedim fakat olmuyor yardım edecek var mı? Not: Kapersky gibi programlarda da hata veriyor virüs, girmemi engelliyor.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ocak 2021 #3 Başka bir bilgisayardan Windows 10 İso dosyasını Rufus ile biçimlendirip USB'nize yazıp BIOS'dan USB belleğini seçerek yeni kurulum başlatabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Başka bir bilgisayardan Windows 10 İso dosyasını Rufus ile biçimlendirip USB'nize yazıp BIOS'dan USB belleğini seçerek yeni kurulum başlatabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.285 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #4 Temiz bir bilgisayardan Windows kurulum USB´si hazırlayın ve onunla format atın.