B burakdrnn1 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 2. SATA SSD'm (Windows bunda değil) sorun çıkarmaya başladı bir şey yüklemiyordu vesaire bende kablosunu çıkardım tekrar taktım kapalıyken açtım yaptığım her işlem yavaşladı. Yeniden başlatmak istedim. Bu ekranda kaldı. Ne yapacağım? Yardım edin. Şu an birşeylere bastım siyah ekranda.
2. SATA SSD'm (Windows bunda değil) sorun çıkarmaya başladı bir şey yüklemiyordu vesaire bende kablosunu çıkardım tekrar taktım kapalıyken açtım yaptığım her işlem yavaşladı. Yeniden başlatmak istedim. Bu ekranda kaldı. Ne yapacağım? Yardım edin. Şu an birşeylere bastım siyah ekranda.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 SSD arızalanmış olabilir SSD'yi çıkarın ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS B burakdrnn1 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 EKD552 dedi: SSD arızalanmış olabilir SSD'yi çıkarın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok geç açıldı şu an açılıyor ssd arızalanmış bence de bunu çıkarırsam düzelir mi ? Artı 0 Eksi
EKD552 dedi: SSD arızalanmış olabilir SSD'yi çıkarın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok geç açıldı şu an açılıyor ssd arızalanmış bence de bunu çıkarırsam düzelir mi ?
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Düzelir Artı 0 Eksi
KS KS B burakdrnn1 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #5 EKD552 dedi: Düzelir Genişletmek için tıkla... Saolun, birşey soracaktım bu Sata SSD'ler kendi kendine neden bozuluyor 120 gb boş bırakmıştım 512 gblik ssd neden böyle birşey oldu ki ? Artı 0 Eksi
EKD552 dedi: Düzelir Genişletmek için tıkla... Saolun, birşey soracaktım bu Sata SSD'ler kendi kendine neden bozuluyor 120 gb boş bırakmıştım 512 gblik ssd neden böyle birşey oldu ki ?
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #6 Sorun PC açıkken SSD'yi çıkarmanız SSD'ler elektrik kesilmesine karşı çok dayanıklı değiller. Artı 0 Eksi
KS KS B burakdrnn1 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #7 EKD552 dedi: Sorun PC açıkken SSD'yi çıkarmanız SSD'ler elektrik kesilmesine karşı çok dayanıklı değiller. Genişletmek için tıkla... pc açıkken ssdyi çıkarmadım hiç kendi kendine böyle oldu Artı 0 Eksi
EKD552 dedi: Sorun PC açıkken SSD'yi çıkarmanız SSD'ler elektrik kesilmesine karşı çok dayanıklı değiller. Genişletmek için tıkla... pc açıkken ssdyi çıkarmadım hiç kendi kendine böyle oldu