Bilgisayarima goruntu gelmiyor

Eser nnvdia

Femtopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm pc parcalarimi degistirdim,degisen parcalar (Anakart,ram,islemci) islemci disindaki parcalar 0 kablolari taktim ama goruntu gelmiyor hangi parcada problem var anliyamiyorum napmaliyim?

Öncelikle tüm parçalarınızın neler olduğunu paylaşmanız gerekmekte. Sistemin özellikleriyle ilgili bilgi sahibi olmadan sorununuz için yardımcı olabilmemizin imkanı yoktur.

PC parçaları bize vahiy olarak mı inecek? Fanlar vs dönüyor ama monitöre görüntü mü gelmiyor? Öyleyse hdmi kablosunu komtrol edin. Onun dışında bir kablo takmayı unutmuşsundur belki. Veya işlemciyi takarken bir pini yamultmuşsundur? Pek çok olasılık var.

Öncelikle tüm parçalarınızın neler olduğunu paylaşmanız gerekmekte. Sistemin özellikleriyle ilgili bilgi sahibi olmadan sorununuz için yardımcı olabilmemizin imkanı yoktur.

RX 570 ekran karti calisiyordu eski sistemde hala ayni ekran karti ama hep masanin ustunde durdu tozlanmis olabilir ama bakinca toz yoktu A520M-A Pro anakart 0 Ryzen 5 5600X 2 el ve RAM 3200 MHz 8x2 Fury Beast.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 ekran karti calisiyordu eski sistemde hala ayni ekran karti ama hep masanin ustunde durdu tozlanmis olabilir ama bakinca toz yoktu A520M-A Pro anakart 0 Ryzen 5 5600X 2 el ve RAM 3200 MHz 8x2 Fury Beast.

BIOS güncellemiş miydiniz? Eski işlemcinizi takıp görüntü almak için deneme yapma şansınız var mı?

5600X için bu sayfadaki en eski BIOS'tan (7C96v10) daha güncel bir sürüm isteniyor gördüğüm kadarıyla. Anakartta satın alındığında gelen BIOS sürümünü bilemiyorum ama bir kontrol etmekte fayda var gibi.

BIOS güncellemiş miydiniz? Eski işlemcinizi takıp görüntü almak için deneme yapma şansınız var mı?

5600X için bu sayfadaki en eski BIOS'tan (7C96v10) daha güncel bir sürüm isteniyor gördüğüm kadarıyla. Anakartta satın alındığında gelen BIOS sürümünü bilemiyorum ama bir kontrol etmekte fayda var gibi.

Ben yeni parcalari takinca hiç ekran gelmedi yani Google falan BIOS bir şey indiremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı