Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Ekran kartı: ASUS GTX 780. İşlemci: i3-9100F Bazen darboğaz hissediyorum düşük çözünürlükte az FPS alıyorum yorumunuz nedir?
Ekran kartı: ASUS GTX 780. İşlemci: i3-9100F Bazen darboğaz hissediyorum düşük çözünürlükte az FPS alıyorum yorumunuz nedir?
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Socxre dedi: Ekran kartı: ASUS GTX 780. İşlemci: i3-9100F Bazen darboğaz hissediyorum düşük çözünürlükte az FPS alıyorum yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Senin sistemde olmaz olduğunu anlamak için kullanayım yüzdesine bakmam gerekir işlemci yüksek ekran kartı düşük kulanımda ise o zaman darboğazdır.
Socxre dedi: Ekran kartı: ASUS GTX 780. İşlemci: i3-9100F Bazen darboğaz hissediyorum düşük çözünürlükte az FPS alıyorum yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Senin sistemde olmaz olduğunu anlamak için kullanayım yüzdesine bakmam gerekir işlemci yüksek ekran kartı düşük kulanımda ise o zaman darboğazdır.
T TECHNOLOGY INFINITY Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Darbogaz testi yaz hesaplama yapan siteler var.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 watnelas dedi: Senin sistemde olmaz olduğunu anlamak için kullanayım yüzdesine bakmam gerekir işlemci yüksek ekran kartı düşük kulanımda ise o zaman darboğazdır. Genişletmek için tıkla... Evet genelde öyle oluyor ne yapmam gerekiyor ? TECHNOLOGY INFINITY dedi: Darbogaz testi yaz hesaplama yapan siteler var. Genişletmek için tıkla... Evet %12 gibi bir değer gösteriyor ama işlemci %100 de iken ekran kartım %60 falan oluyor.
watnelas dedi: Senin sistemde olmaz olduğunu anlamak için kullanayım yüzdesine bakmam gerekir işlemci yüksek ekran kartı düşük kulanımda ise o zaman darboğazdır. Genişletmek için tıkla... Evet genelde öyle oluyor ne yapmam gerekiyor ? TECHNOLOGY INFINITY dedi: Darbogaz testi yaz hesaplama yapan siteler var. Genişletmek için tıkla... Evet %12 gibi bir değer gösteriyor ama işlemci %100 de iken ekran kartım %60 falan oluyor.