DeadlyDieSC
Kilopat
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Sorunu çözmek açısından bilgisayarıma format atacağım ama virüs olduğundan şüpheleniyorum. Aşağıya değerlendirmeniz için görev yöneticisinin ekran görüntüsünü atıyorum. Kaspersky ile tam tarama yaptırdım ama virüs yakalayamadı. Durduk yere nasıl bu kadar RAM kullanıyor? Ve sorun neden bir anda başladı? Bu durum hakkında sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
Sistem özelliklerim;
-16 GB DDR4 RAM.
-9.nesil Intel'i7.
-RTX2060.
Düzenleme: Arkadaşlar sıkıntı 22 tane sekme açık olmasıyla alakalı değil, birkaç hafta önceye kadar 80-90 sekme ile bile gık demiyordu. Bir programın ücretilisini satın almadan önce denemek için korsan kullandım ve sildim, aşağı yukarı bunu yaptıktan sonra başladı sıkıntı. Şu an bu sistem özelliklerindeki bilgisayar kasıyor.
Malwarebytes'da bir şey bulamadı. Kökten çözüm için format atacağım. Konuya yardım amaçlı yazan arkadaşlara gönülden teşekkür ederim.
Sistem özelliklerim;
-16 GB DDR4 RAM.
-9.nesil Intel'i7.
-RTX2060.
Düzenleme: Arkadaşlar sıkıntı 22 tane sekme açık olmasıyla alakalı değil, birkaç hafta önceye kadar 80-90 sekme ile bile gık demiyordu. Bir programın ücretilisini satın almadan önce denemek için korsan kullandım ve sildim, aşağı yukarı bunu yaptıktan sonra başladı sıkıntı. Şu an bu sistem özelliklerindeki bilgisayar kasıyor.
Malwarebytes'da bir şey bulamadı. Kökten çözüm için format atacağım. Konuya yardım amaçlı yazan arkadaşlara gönülden teşekkür ederim.