Bilgisayarımdaki ses James Donkey 720 mikrofona gidiyor

Bora Tolga

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayarıma format attım. Format attıktan sonra YouTube'da açtığın şeyler arkadaşlarımla sesteyken mikrofonuna gitmeye başladı, ses yansıyor yani çok sinir bozucu. Bu durum internetteki her şeyi denedim ama yapamadım. Realtek driverları inmiyor bana.
Not: Kulaklığım James Donkey 720.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bilgisayarıma format attım. Format attıktan sonra YouTube'da açtığın şeyler arkadaşlarımla sesteyken mikrofonuna gitmeye başladı, ses yansıyor yani çok sinir bozucu. Bu durum internetteki her şeyi denedim ama yapamadım. Realtek driverları inmiyor bana.

Yapacak bir şey yok maalesef. Krisp kullanmayı deneyin ama bilgisayarınızın sesi gidecek. Kulaklıklarda normal bir şey. Harici mikrofon alıp kullanabilirsiniz.

Çözümü bulursanız ben de merak ediyorum. Discord'da arkadaşlarımda da var bu sorun. Ve iğrenç derecede ses geliyor bana. Çok rahatsız edici. Öğrenirsek biz de söyleyelim yapsın da kurtulalım şu saçma şeyden.

Stereo karışımı açıksa kapat.

Denetim masasında ses kısmında olması lazım.

Denetim masası>donanım ve ses>ses>kayıt>stereo karışımı sağ tıklayıp devre dışına al.

Veya.

Ayarlar>sistem>ses>ses cihazlarını yönet>stereo karışımı devre dışı.

(Sende aktif ise kapatman gerekli)

çoğu mikrofonu kulaklıkla bitişik kulaklıklarda oluyor o, eskiden gamepower medusa kullanıyordum bende de oluyordu. Şimdi çıkabilen mikrofonlu bi modele geçtim (logi g pro x) şuan kimse bana arkadan ses geliyor demiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı