T TDS Unforgiven Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 13 9 Ekim 2020 #31 AXCHNEER dedi: Burada ne var anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmadığını söylüyor. Malwarebytes çok kısa sürede taradı ama emin olabilir miyiz
AXCHNEER dedi: Burada ne var anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmadığını söylüyor. Malwarebytes çok kısa sürede taradı ama emin olabilir miyiz
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 9 Ekim 2020 #32 TDS Unforgiven dedi: Sıkıntı olmadığını söylüyor. Malwarebytes çok kısa sürede taradı ama emin olabilir miyiz. Genişletmek için tıkla... Zaten sıkıntı yok aşağıda dediğim gibi bu sadece tamamlanmadığı için yanlış okunan anti-cheat sistemi. AXCHNEER dedi: Gayet doğru zaten Windows Defender'ın bulduğu virüs değil indirmesi tamamlanmamış anti-cheat sistemi. Genişletmek için tıkla...
TDS Unforgiven dedi: Sıkıntı olmadığını söylüyor. Malwarebytes çok kısa sürede taradı ama emin olabilir miyiz. Genişletmek için tıkla... Zaten sıkıntı yok aşağıda dediğim gibi bu sadece tamamlanmadığı için yanlış okunan anti-cheat sistemi. AXCHNEER dedi: Gayet doğru zaten Windows Defender'ın bulduğu virüs değil indirmesi tamamlanmamış anti-cheat sistemi. Genişletmek için tıkla...
T TDS Unforgiven Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 13 9 Ekim 2020 #33 AXCHNEER dedi: Zaten sıkıntı yok aşağıda dediğim gibi bu sadece tamamlanmadığı için yanlış okunan anti-cheat sistemi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler çok yardımınız dokundu
AXCHNEER dedi: Zaten sıkıntı yok aşağıda dediğim gibi bu sadece tamamlanmadığı için yanlış okunan anti-cheat sistemi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler çok yardımınız dokundu
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 9 Ekim 2020 #34 TDS Unforgiven dedi: Tamamdır çok teşekkürler çok yardımınız dokundu Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
TDS Unforgiven dedi: Tamamdır çok teşekkürler çok yardımınız dokundu Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.014 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #35 TDS Unforgiven dedi: Hocam yaptım ama doğru mu yaptım emin değilim. Sonuç bu Genişletmek için tıkla... Bak doğru yaptın ancak daha kapsamlı bir tarama için SS'deki yerlere tik koy. Çizgi çektiğim yerlere mavi tik koy. Fotodaki gibi. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2020-10-09 132124.png 17,3 KB · Görüntüleme: 51
TDS Unforgiven dedi: Hocam yaptım ama doğru mu yaptım emin değilim. Sonuç bu Genişletmek için tıkla... Bak doğru yaptın ancak daha kapsamlı bir tarama için SS'deki yerlere tik koy. Çizgi çektiğim yerlere mavi tik koy. Fotodaki gibi.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 9 Ekim 2020 #36 Eski bir bilgisayarcı bakkal sözü der ki "format".
T TDS Unforgiven Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 13 9 Ekim 2020 #37 Electrix dedi: Bak doğru yaptın ancak daha kapsamlı bir tarama için SS'deki yerlere tik koy. Çizgi çektiğim yerlere mavi tik koy. Fotodaki gibi. Genişletmek için tıkla... Sonuç değişmedi Teşekkürlerr Dosya Ekleri Ekran Alıntısı 3.PNG 24,6 KB · Görüntüleme: 46
Electrix dedi: Bak doğru yaptın ancak daha kapsamlı bir tarama için SS'deki yerlere tik koy. Çizgi çektiğim yerlere mavi tik koy. Fotodaki gibi. Genişletmek için tıkla... Sonuç değişmedi Teşekkürlerr
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 9 Ekim 2020 #38 Format.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 9 Ekim 2020 #39 Rehberime bakabilirsiniz. Ek olarak KIS 2021 ile tarama yapın. Bahsettiğim rehber hemen imza kısmımda.
Rehberime bakabilirsiniz. Ek olarak KIS 2021 ile tarama yapın. Bahsettiğim rehber hemen imza kısmımda.