YağızFırat_
Centipat
İnanmayacaksınız ama Shadow of War'ı 2 senede indirmiştim. Her gün biraz indirip duraklatıyordum.
Her gün 1 saniye falan mı indirdin ne yaptın
İnanmayacaksınız ama Shadow of War'ı 2 senede indirmiştim. Her gün biraz indirip duraklatıyordum.
kkjdhjkahjakhjadfkhfdkjdafhOrtaokuldayım, bana babaannem bakıyor. O zamanlar GTA San Andreas yeni çıkmış onu indiriyorum. Neyse sabah uyandım bilgisayarı açtım oyun iniyor, ben o sırada kahvaltımı yapıyorum babaannem uyuyor. Neyse bitirdim kahvaltımı çantamı hazırladım tam çıkacağım, dur dedim babaanneme söyleyeyim de kapatmasın. Sonra dedim 80-90 yaşındaki kadını bunun için mi uyandıracağım? Çıkardım bir kağıt kalem "bilgisayarımı kapatma babaanne." Aynen bu şekilde yazdım masaya koydum. Tek sıkıntı babaannemin okuma-yazma bilmemesiydi. Gitmişti 3 GB, tabii o zamanlar 100K/B ile indiriyoruz şimdi ki gibi değil. O zamanlar çok üzülmüştüm. Ağladığımı bile hatırlıyorum
Eki Görüntüle 620419
aga be kdjakljlakjdkljakEskiden bende PC'yi kapatamasınlar diye açma kapama tuşunun kablolarını çıkarmıştım. Ama fişten çekmişler.
Kkjdhjkahjakhjadfkhfdkjdafh
Aga be kdjakljlakjdkljak
Hocam Technopat'da random atmak ceza nedenidir. İsterseniz değiştirin.
Ben yeniyim nasıl sileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.