Bilgisayarımı nereye koyabilirim?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar iyi sosyaller. Kirada oturduğumuzdan anlaşamadık ve bu sabah taşındık. Yeni geçtiğimiz ev biraz daha dar ve bilgisayarı odada koyacak yer kalmadı. Yani şöyle anlatayım abimin yatağı bizde kaldı, o atandığı için farklı bir şehirde yaşıyor ama yatağı hala bizde. Bilgisayarımı odaya koyacağım ama 2 yatak 1 dolapla birlikte odada cidden yer kalmıyor. Odada yer kalmadığı için bilgisayarı kullanmadığımız oda olan salona koyduk. Biz normalde oturma odasında oturuyoruz. Her neyse salonda rahatça oynayamıyorum sınav senem de olduğu için de annemlerin odama bilgisayarı taşımaya hiç niyeti yok. Bu durumda ne yaparsam bilgisayarı odama taşıyabilirim? Odamdaki fazladan yatağı bir şekilde odamdan çıkartabilirler aslında satarak ama bahane ediyorlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar iyi sosyaller. Kirada oturduğumuzdan anlaşamadık ve bu sabah taşındık. Yeni geçtiğimiz ev biraz daha dar ve bilgisayarı odada koyacak yer kalmadı. Yani şöyle anlatayım abimin yatağı bizde kaldı, o atandığı için farklı bir şehirde yaşıyor ama yatağı hala bizde. Bilgisayarımı odaya koyacağım ama 2 yatak 1 dolapla birlikte odada cidden yer kalmıyor. Odada yer kalmadığı için bilgisayarı kullanmadığımız oda olan salona koyduk. Biz normalde oturma odasında oturuyoruz. Her neyse salonda rahatça oynayamıyorum sınav senem de olduğu için de annemlerin odama bilgisayarı taşımaya hiç niyeti yok. Bu durumda ne yaparsam bilgisayarı odama taşıyabilirim? Odamdaki fazladan yatağı bir şekilde odamdan çıkartabilirler aslında satarak ama bahane ediyorlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Abinle anlaşıp yatağı sana vermiş gibisinden birey yaparsan satıp annene ve babanada pay verebilirsin.

Abinle anlaşıp yatağı sana vermiş gibisinden birey yaparsan satıp annene ve babanada pay verebilirsin.
Hocam yatağı abime vereceğim de aramızda çok fazla mesafe olduğundan bir türlü gönderemedik.Ayrıca satma konusunda ailem pek sıcak bakmıyor o yatak lazım gibisinden

Abin yakın tarihte eve geri dönmeyecekse ve yatak sökülebiliyorsa yatağın vidalarını sökmeyi ve daha farklı yere koymayı sun. Bunun dışında bilgisayar kasasını dolabın üstüne koyabilirsin hem de daha az tozlanmış olur. Şayet ki masa için yer yoksa geriye yatağın boyutunu küçültmek ve taşımak, atmak yada satmaktan başka bir çaren yok.

Hocam rahat edeceğin şekilde salona kursan sistemi, seni rahatsız eden şey ne ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam rahat edeceğin şekilde salona kursan sistemi, seni rahatsız eden şey ne ki?
hocam misafirler geliyor cart curt rahatsız oluyorum biraz

Abin yakın tarihte eve geri dönmeyecekse ve yatak sökülebiliyorsa yatağın vidalarını sökmeyi ve daha farklı yere koymayı sun. Bunun dışında bilgisayar kasasını dolabın üstüne koyabilirsin hem de daha az tozlanmış olur. Şayet ki masa için yer yoksa geriye yatağın boyutunu küçültmek ve taşımak, atmak ya da satmaktan başka bir çaren yok.

Hocam bilgisayarı aktif olarak kullanıyorum. Dolabın üstüne koyarsam nasıl kullanabilirim ki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı