Bilgisayarımın ekranı kırıldı babama ne söyleyeceğim?

627848

Decapat
Arkadaşlar ilk önce bu yazımı okumadan önce şu şarkıyı arkadan açabilir misiniz rica etsem?
Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün akşam saatlerinde Roblox oynuyordum, bir adam bana link yolladı ben de tıkladım bedava Robux diye bir site açıldı içinde.
Kullanıcı adı şifre isim soy isim ve bilimum kişisel bilgiler istiyorda, okulda bilişim hocam bana öğretmişti HTTP ve yeşil yanan siteler güvenliymiş.
Bunda da ondan vardı, neyse bana Robux gelmedi bende sinirlendim gidip uyudum geç saatlerdi zaten neyse
Sabah uyandım büyük bir sinirle o adamın beni kandırdığı için cezalandırmak için bilgisayarı açtım ve arkadaşın hesabına hakaret etmek için.
Bakmaya gidiyordum fakat giriş yapamadım, 2. kez denedim gene olmadı Allah Allah dedim neyse mailimi açtığımda mail hesabım ve şifremin değiştirildiğini gördüm.
Büyük bir sinir ile klavyeye 619 çektim, resmen klavye monitörün içine girdi.

istockphoto-901208180-612x612.jpg

Nasıl böyle bir şey yaptığımı ben de anlamadım, olaydan 1 saat önce bir edit izlemiştim onun etkisinde kalmış olsam gerek.
Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O hareketi nasıl yaptığımın bende farkında değilim bildiğiniz klavye ile ringe çıktım.

1692189532779.png

Olayın kısa özeti olarak babama nasıl hesap vereceğim bende bilmiyorum, yardımlarınızı beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komik değil. Gereksiz konu açmanın da eminim bir karşılığı vardır forumda.

Kategori mizah kardeşim sen gülmeyebilirsin fakat bazıları komik bulacaktır gereksiz konu zaten mizah kategorisi, şu an tamamen oyun bozanlık yapıyorsun.

Komik değil. Gereksiz konu açmanın da eminim bir karşılığı vardır forumda.
1692486772816.png

Buna gülen birisi mizah kategorisinde bu konu cezalandırılmalı demesi absurt bir durum

🤷‍♂️

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı