Bilgisayarımın sürücüleri güncel mi?

Driver Booster gibi 2. part yazılımlar kullanmayınız. Forumda geçen bir arkadaş ekran kartı driver'ı güncellediği ve bilgisayarın açılmadığını söylüyordu. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin!
Genelde kullanıcı hatası nedeniyle bu sorunlar oluşuyor.
Nasıl güncelleyebilirim?

Aygıt yöneticisinden güncellemek istediğiniz aygıta sağ tıklayıp "Sürücüyü güncelleştir" tıkla.

Driver Booster hayatının en en büyük hatası olur kurarsan. Aygıt yöneticisine gir istediğin Driver'ı güncelle. Baktın yine aklında şüphe kaldı. Kullandığın parçanın ismine göre sitesine gir oradan en güncelini kur.

Aygıt yöneticisine girdiğimde güncel diyor. Fakat ben Windows'u güncellemeye calışmıştım Windows'u güncelleyebilmek icin BIOS'u güncelemem gerekli. Yine aygıt yöneticisinden BIOS'u güncellemeye calıştığımda güncel dedi ama değil bu yüzden aygıt yöneticisine pek güvenmiyorum.

Beyfendiler ben en az 3 senedir driver booster kullanıyorum.
hiç bir sıkıntı yaşamadım. hem tüm driverları(ekran kartı hariç)
hepsinin ortlama en yenisi değilde en yeniye yakın yani 1 veya 2 sürüm önceki driverlarını yüklüyor.
ben memnunum programıda iyi gömüyorsunuz ama şüphe ettirmedi değil.

Driver Boosterı bilgisayar topladığım zaman kurdum.Bilgisayar çalışıyordu sorun yoktu.Ekran kartın güncel değil yazısı geldi güncelle dedim güncelledikten sonra bilgisayar 2 dakika sonra kapandı tekrardan firmaya göndermek zorunda kaldım 2 hafta sonra geri geldi.Ekran kartı yanlış yazılım güncelleme hatası dendi yapıldıktan sonra.
Driver Booster kuracağınıza bence Aygıt yöneticisinden güncellemek daha iyi.Tabi herkesin kendi bilgisayarı kimse karışamaz.

Aygıt yöneticisine girdiğimde güncel diyor. Fakat ben Windows'u güncellemeye calışmıştım Windows'u güncelleyebilmek icin BIOS'u güncelemem gerekli. Yine aygıt yöneticisinden BIOS'u güncellemeye calıştığımda güncel dedi ama değil bu yüzden aygıt yöneticisine pek güvenmiyorum.
biosu biostan güncellersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar belli ki bilgisayarlarına değer vermiyor. Yanlış Driver ile her hareketinizde mavi ekran yemek isterseniz o tarz programları kullanabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarda o kadar sürücü ile çalışan parça var iken DxDiag alıntısı işimize yaramaz.

Başka neler gerekli? Atabilirim.
BIOS'u BIOS'tan güncellersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP teknik desteğe yazdığımda bana oradan güncelleyebileceğmi söylemişlerdi. O yüzden böyle yazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı