Bilgisayarın aniden kapanması

Schlaken

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2018
Mesajlar
158
Bilgisayarımla Youtube'de video izlerken aniden kapanıyor bunu 1 haftada 2.kez yapışı tedirgin oldum ve bu konuyu oluşturdum. Video izlerken aniden sanki elektrikler gitmiş gibi kapanıyor. Anakartımda 4 ay önce sorun vardı ve değişim yapıldı anakart yeni yani. Acaba PSU'da mı bir sorun var diye düşünüyorum.
 
Update: Arkadaşlar oyun oynarken olmuyor bu şimdi fark ettim. YouTube'da video izlerken video biraz takılmaya başlıyor ardından ya direkt kapanıyor ya da görüntü gidiyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor şu anda OCCT yapıyorum.
Eki Görüntüle 1001848
@407204 işlemci sıcaklığım biraz yüksek kasamdan dolayı. Voltajlarda bir sıkıntı var mı pek anlamıyorum sürekli YouTube'da kapanmasından dolayı ses sürücülerini de sildim bakalım ne olacak.

Hocam Power test yaparken crash aldınız mı ya da kapandı mı yine?
 
Hayır herhangi bir sorun olmadı.

Hocam bende eski Lenovo notebook var hatta aynı sizinki gibi oyunlarda kapanmıyor ama YouTube vb internette gezerken kapanıyor ben bu PC'ye gidip yavaş olduğu için Windows 7 atacaktım bilgisayar açınca kuruluma başlayınca aniden kapanıyor sorunu bilsem boşu boşuna yatıyor.
 
Bilgisayarımla YouTube'da video izlerken aniden kapanıyor bunu 1 haftada 2.kez yapışı tedirgin oldum ve bu konuyu oluşturdum. Video izlerken aniden sanki elektrikler gitmiş gibi kapanıyor. Anakartımda 4 ay önce sorun vardı ve değişim yapıldı anakart yeni yani. Acaba PSU'da mı bir sorun var diye düşünüyorum.

Hocam bende de o sorun var düzeltmek için ekran kartına termel macun sürmelisiniz. Büyük ihtimalle bilgisayarınız eski ve ekran kartı yanmış.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı