Bilgisayarın birden kilitlenmesi

N0Pasaran

Hectopat
Öncelikle selamun aleykum arkadaşlar, direkt konuya giricem.

Bilgisayarım oyun oynarken film izlerken veya nette dolaşırken falan bi anda kitlenip kalıyor ve hiçbir işlemi algılamıyor fare klavye gibi aygıtların gücünü de kesiyor. Ben sorunun Power Supply'dan kaynaklandığını düşünüyorum sizin de fikirleriniz doğrultusunda bu sorunu çözeceğim inşallah. Umarım usta arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır herhalde sorunumu.

Bilgisayarımın özellikler:
  • Foxconn G31-MX Motherboard
  • Intel Quad Core Q6600 2.40 GHz 4 CPU İşlemci
  • Sapphire R5-230 1Gb DDR3 Dx11.2 Ekran Kartı
  • DDR2 1x2 GB 1x1 GB = 3 GB RAM 667 MHz
  • 230V Power Supply
Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle Aleyküm selam ülkemizdeki bütün Psu'lar zaten 230V ile çalışır bize gerekli olan sağlayabildiği güçtür. (Watt cinsinden Volt x Akım)Psu'nun yanında yazması gerekli kaç Watt olduğu ayrıca senin sorunun daha çok kaynak kullanımındaki aşırı artıştan kaynaklanıyor gibi dolayısıyla virüste olabilir start-upta açılan aşırı kaynak yiyen bir uygulama da olabilir.

Görev yöneticisini bilgisayarın başladığı andan kitlendiği ana kadar kaynak izleyicisinin verilerini bizimle paylaşırsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı