Bilgisayarın depolaması yükseltmek

Besiktasliadam

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var şimdi benim PC'nin depolaması Windows 10 C kısmında 237GB gösteriyor ama data D kisminda 1TB üstünde gösteriyor fotoğrafta da gözüküyor bakabilirsiniz PC de yer kalmadı Fortnite Valorant var sadece Red Dead Redemption aldım ama yer olmadığı için yükleyemiyorum ben bu D kısmından C kısmına nasıl depolama aktarabilirim ya da farklı bir sekilde nasıl yuklseltebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20231215_032815.jpg
    IMG_20231215_032815.jpg
    463,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var şimdi benim PC'nin depolaması Windows 10 C kısmında 237GB gösteriyor ama data D kisminda 1TB üstünde gösteriyor fotoğrafta da gözüküyor bakabilirsiniz PC de yer kalmadı Fortnite Valorant var sadece Red Dead Redemption aldım ama yer olmadığı için yükleyemiyorum ben bu D kısmından C kısmına nasıl depolama aktarabilirim ya da farklı bir sekilde nasıl yuklseltebilirim?
Sorunuzun cevabı, yapamazsınız. D diski bambaşka bir disk. C diski de öyle. Siz iki disk arasında depolama aktaramazsınız. Bu bir insanın diğerine kilosunu aktarmaya benziyor.

-Oyunlarını D diskine yükleyebilirsin.
- Var olan C için kullandığın muhtemelen SSD. Modelini öğrenip aynı özelliklerde GB'si yüksek SSD alabilirsin.
-SATA portuna SATA SSD takıp arttırabilirsin gibi...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı