Bilgisayarın donup yeniden başlaması

Mert096

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Bilgisayarımı kullanırken aniden bir donma olup siyah ekran geliyor ve kendini tekrar başlatıyor. Herhangi bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows10'un en son güncellemesi ile siyah ekran sorunu yaşayanlar var. Güncelleme yaptıysan geri al. Güncelleme yapmadıysanız ki eger, bu tür sorun ekran kartı ya da PSU kaynaklı olma ihtimali yüksek. Hasar görmüş yerin guzel bir fotoğrafını da atarsanız iyi olur.
Screenshot_6.jpg

Hocam şu ekranda tam olarak ne yapacağım yardımcı olur musunuz? Windows 10'un 2004 güncellemesini yapamıyorum. Mavi ekran hatası alıyorum yapmaya çalışırken. Hasar görmüş yerin fotoğrafını da yarın atarım hocam şu anda maalesef atamam.

1 saate buralarda olmam ama sabah bakarım ya da anlayan biri de bakar. Testlerin herhangi birinde bir sikinti olursa, farkli ekran kartı ya da PSU ile deneme derim. Tabii su hasar gören yeri görmek lazım.
Tamamdır hocam keyfinize bakın :) . Bu arada test esnasında bilgisayarı kullanmam sıkıntı çıkarmaz değil mi? Youtube'de falan takılsam sorun olur mu?

Sistem az yükte calisacagi için, yavaşlamaya olabilir. Lakin yapistir gitsin 🤣
Hocam Power testini tamamladım. Herhangi bir error bulamadı. Temiz çıktı yani. 3D testini de müsait olduğum bi zaman yapıp sonucu paylaşırım.
Hocam 3D testini de tamamladım onda da sorun çıkmadı. Müsait olduğumda fotoğrafı da atacağım.
IMG_20201116_045716.jpg
Hocam şu şekilde bir sararma meydana geldi. Sistemi değiştirmek mi gerekir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı