Bekleyin. Sistem tamamen kapatıyorsa farkli bir PSU ile deneyin.Eki Görüntüle 740029Hocam şu şekilde bi tablo vardı ekranda. Tamamlanmasını beklemek mi gerekir bu şekilde yeterli mi? Az önce bilgisayar kapandı da test gitti tekrar yapayım mı?
O biraz da benim sakarlığım hocam. Kulaklığı düşürdüm kasanın üstüne o yüzden kapandı. Tam olarak kapanmadı aslında. Siyah ekran oldu.Bekleyin. Sistem tamamen kapatıyorsa farkli bir PSU ile deneyin.
Hocam pass 6 oldu da ne zaman bitiyor acaba bu test?Bekleyin. Sistem tamamen kapatıyorsa farkli bir PSU ile deneyin.
SSD var. Onu da yeni almıştım. 480 GB SanDisk. İsterseniz ona da bir test yapayım. Şuanda sorunu yine yapmıyor. Test yaptıktan sonra yine düzeldi gibi. 3-4 gündür herhangi bir şey olmuyor bilgisayara.SSD mi vardi HDD mi? Başka bir şey kalmıyor. Ariza çıkarak urunler; depolama, PSU ya da ekran kartı. En son istersen temiz bir kurulum yap.
Yani hocam belki bi ihtimal değiştiririm ama hepsi yeni aldığım şeyler. Ekran kartı pek yeni değil sadece. SSD'nin de en son %98 sağlığı vardı. Güç kaynağını alalı zaten 1 ay ya oldu ya olmadı. Ondan dolayı biraz şaşkınım.Yapacak bileşenler belli yani, bir şey olursa 3'unu değişerek deneyebilirsin. Tabii oyle bir imkanin varsa.
Ama hiçbir donanımda testlerde sıkıntı çıkmadı yani. Anakart, işlemci vb. bir parçada sorun olamaz mı?Sifir urunler bile bozuk çıkabiliyor.
İşlemcim bu ayda boşta 50 derece I7 870. Oyunlarda da bazen 90 dereceleri geçtiği oluyor. Çok uzun süredir bu durum böyle. Hatta eskiden daha yüksekti sıcaklık. Soğutucu değiştirdim fakat pek bir etkisi olmadı.Islemci sıcaklığını takip edin. Islemci en son bozulacak malzeme, genel olarak bu sıkıntıyı yapabilecek bileşenleri söyledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.