Bilgisayarın donup yeniden başlaması

Mert096

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Bilgisayarımı kullanırken aniden bir donma olup siyah ekran geliyor ve kendini tekrar başlatıyor. Herhangi bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sicaklik cok arttigi icin de olabilir. 90 derece normal degil.
Oyunda değilken de yapabiliyor bu durumu bazen. Ayrıca çook uzun dönemden beri sıcaklıklar bu derecede. Şöyle bir ayrıntı vermek gerekirse bu durumu yaşadığımda ekran karardıktan sonra normalde reset atıyor ama bazen reset atmıyor ekran kararıp 2-3 saniye sonra geri geliyor. Dediğim gibi güç kaynağım yandıktan sonra meydana geldi bu durum.
Bildiğim kadarıyla işlemci kapağının altında termal macun tarzı bir şey var. Delid işlemi yapıyorlar hatta oraya. Acaba onun kuruması vb. bir olay gerçekleşiyor mu işlemcilerde. İşlemci çok eski olduğu için artık soğutucu değiştirsemde sıcaklıkların yüksek olmasını bu olaya bağlayabilir miyiz?

Bende virüs olduğunu düşünüyorum. Yılbaşından beri kullanıyorum ve böyle bi şey olmadı. Kardeşim bir kaç torrentten oyun indiriyor. Dün akşam ilk defa böyle olduğunu söyledi. Zaten ekran kartı driver ile ilgili de sorun yaşıyordum. DDU ile işlem yaptım, comodo kurdum ve tam tarama yaptım. Umarım bi daha olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı