Bilgisayarın ekran kartı Vega 8 olarak gözükmeye başladı

MertD28

Centipat
2 gün önce yeni bir PC aldık. Sistem özellikleri Ryzen 3 2200G ve RX 570. Galiba abim Windows'u yüklemeye çalışırken bilgisayarın ekran kartı Vega 8 ve RX 570 olarak gözükmeye başladı. Bunu nasıl sadece RX 570 yaparım? CS:GO'da RX 570'in alması gerektiğinden daha düşük FPS alıyor. Abim bu normal CS'nin sistem özellikleri düşük olduğundan RX 570'i çalıştırmaya gerek duymayıp Vega 8 çalıştırıyor diyor. Yani daha çok yüksek sistem isteyen oyunda RX 570'i kullanacak diyor. Başka RX 570'i olanlarda da bu var mı ve bu normal mi? Bilgisayarlar hakkında çok bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vega 8 2200G APU içerisindeki grafik işlem birimi. Diğer oyunlarda test ettiniz mi RX 570'i kullanıyor mu? RX 570 ile daha iyi performans almak varken neden Vega 8 kullanasınız? AMD kullanmıyorum fakat ekran kartı yazılımında hangi uygulamaların RX 570'i kullanacağı ile ilgili bir bölüm vardır.

Vega 8 2200G APU içerisindeki grafik işlem birimi. Diğer oyunlarda test ettiniz mi RX 570'i kullanıyor mu? RX 570 ile daha iyi performans almak varken neden Vega 8 kullanasınız? AMD kullanmıyorum fakat ekran kartı yazılımında hangi uygulamaların RX 570'i kullanacağı ile ilgili bir bölüm vardır.
Başka oyunda denemedim daha.
Hdmi kablosunu ekran kartına takın.
Birbirine uymuyor.

Şu videodaki sorun olmasın sende ? Bazı oyunlarda Vega 8 işlemcinin dahili ekran kartını görüyordur. Bu programı indirip kurarsan düzelecektir bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüntü kablosunu ekran kartına takmazsan ekran kartından nasıl performans almayı düşünüyorsun? Uyumlu kablo alıp takacaksın uymuyorsa da.
Bugün yeni bir kablo alıcam. Dediğim gibi bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok.
Şu videodaki sorun olmasın sende ? Bazı oyunlarda Vega 8 işlemcinin dahili ekran kartını görüyordur. Bu programı indirip kurarsan düzelecektir bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ona da baktım. Uygulama sadece bazı ekran kartlarını kapsıyormuş ve galiba rx 570 bunun dışında kalıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı