Chupacabra1332
Decapat
Daha fazla
hayırİşlemciye hız aşırtmamı yaptınız?
hayırİşlemciye hız aşırtmamı yaptınız?
Boşta 4,36 GHz kullanması normal değil. İşlemcinizin hızı çok yüksek.
Cra-ck program vs. var mı bilgisayarınızda?Boşta 4,36 GHz kullanması normal değil. İşlemcinizin hızı çok yüksek.
hayır, şimdiyedek hiç cra-cke bulaşmadım, yüksek hız sorun yaratır mı?Boşta 4,36 GHz kullanması normal değil. İşlemcinizin hızı çok yüksek.
Cra-ck program vs. var mı bilgisayarınızda?
Boştayken yüksek hız çok normal değil. CPU kullanımı %0 iken bir de. Hız aşırtma da yapılmamış garip geliyor. Fanları temizlemeyi deneyin ve tekrar deneyin. Dikkat!!! Bilgisayarı kapatın. Ve PSU'nun güç kablosunu çekin. Ondan sonra fanların güç kablosunu çekin. Ve fanların vidalarını söküp kulak çubuğu yardımıyla ince yerleri ve bir ıslak mendile yüzeysel hatları silin ıslak yer bırakmayın.hayır, şimdiyedek hiç cra-cke bulaşmadım, yüksek hız sorun yaratır mı?
(Steam ve orjinal oyunlar dışında program yok. Afterburneri yeni yükledim oyun içi değerleri görmek için)
teşekkürler yardımınız için, temizledikten sonra geri dönüş yapacağımBoştayken yüksek hız çok normal değil. CPU kullanımı %0 iken bir de. Hız aşırtma da yapılmamış garip geliyor. Fanları temizlemeyi deneyin ve tekrar deneyin. Dikkat!!! Bilgisayarı kapatın. Ve PSU'nun güç kablosunu çekin. Ondan sonra fanların güç kablosunu çekin. Ve fanların vidalarını söküp kulak çubuğu yardımıyla ince yerleri ve bir ıslak mendile yüzeysel hatları silin ıslak yer bırakmayın.
Güç planı ayarını yüksek performanstan dengeliye çektim, şimdi 0,91-2 GHz arasında oynuyor. Yüksek performansta kullanmak sorun yaratır mı?Boştayken yüksek hız çok normal değil. CPU kullanımı %0 iken bir de. Hız aşırtma da yapılmamış garip geliyor. Fanları temizlemeyi deneyin ve tekrar deneyin. Dikkat!!! Bilgisayarı kapatın. Ve PSU'nun güç kablosunu çekin. Ondan sonra fanların güç kablosunu çekin. Ve fanların vidalarını söküp kulak çubuğu yardımıyla ince yerleri ve bir ıslak mendile yüzeysel hatları silin ıslak yer bırakmayın.
Kısa vadelide sorun yaratmaz ancak uzun vadelide yaratabilir. İnternetten güzel bir güç planı bulursanız işlemciniz için en sağlıklı olacaktırteşekkürler yardımınız için, temizledikten sonra geri dönüş yapacağım
Güç planı ayarını yüksek performanstan dengeliye çektim, şimdi 0,91-2 GHz arasında oynuyor. Yüksek performansta kullanmak sorun yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.